تصاویر نارنجی کنجد: ترکیب جامع


تصاویر نارنجی کنجد

چه کسی فکر می کرد که پرتقال و بادام زمینی می توانند دوستان خوبی شوند؟

بگذارید به شما بگویم که این مربع های نارنجی کنجد بسیار ساده کار می کنند. خوش طعم و شیرین با تمام خواص دانه ها ، آجیل ، روغن نارگیل و پرتقال ، آنها را برای نگهداری در فریزر به مدت 3 بعد از ظهر مناسب می کند. و حتی خبرهای بهتر ، آنها پخته نشده اند. بله – BINGO.

2 فنجان بادام زمینی (برشته شده اما بدون نمک)
1 فنجان کنجد (بیشتر برای پاشیدن روی آن)
2 فنجان نارگیل خشک شده
1/2 فنجان سلطان
1 پرتقال: آب و پوست
¾ فنجان کره بادام
1/4 فنجان روغن نارگیل (سخت)
1/2 فنجان عسل

روی سینی را کاغذ روغنی بگذارید. (من از یکی 25 سانتی متر طول ، 20 سانتی متر عرض و 5 سانتی متر عمق استفاده کردم).

بادام زمینی را در مخلوط کن بکشید تا کمی بشکند. در یک کاسه بزرگ ، بادام زمینی را با دانه های کنجد ، نارگیل ، پوست پرتقال و آب و سلطان مخلوط کنید.

در یک قابلمه کوچک کره بادام را با روغن نارگیل و عسل به آرامی گرم کنید تا ذوب شود و خوب مخلوط شود (نجوشید!). مواد مرطوب را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.

مخلوط را داخل سینی بریزید و با دستان خود فشار دهید ، مطمئن شوید که قسمت بالای آن یکنواخت است. روی دانه های کنجد اضافی بپاشید. آن را به مدت 3 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

وقتی برش آماده شد ، با یک چاقوی تیز آن را به صورت مربع بریده و بلعید.

اوه ، و قدم بعدی شما؟ لازم است در زیر نظرات خود را به اطلاع شما برسانم تا دیگران نیز مجبور شوند این دستور کوچک را بسیار لذت بخش کنند. با تشکر!

تصاویر نارنجی کنجد



دیدگاهتان را بنویسید