تغذیه موقت: رژیم غذایی برای کاهش وزن


تغذیه موقت
تغذیه موقت

لحظه: نحوه کاهش وزن با برنامه ریزی وعده های غذایی

سه رکن برای کاهش وزن و تغذیه سالم وجود دارد: آنچه می خورید (با کیفیت) ، چقدر می خورید (مقدار) و هنگامی که می خورید (زمان). در حالی که دو مورد اول همیشه مورد توجه زیادی قرار گرفته اند ، ما اغلب از مورد سوم غفلت می کنیم.

چه کار کنیم و چه مهمانی برویم ، تأخیر غذا روی بدن تأثیر می گذارد.

تغذیه موقت چیست؟

تغذیه موقت شامل همگام سازی الگوهای غذا با ساعت بیولوژیکی است. بدن علاوه بر ساعت تولید مثل ، ریتم ها و چرخه های زیادی را دنبال می کند ، مانند چرخه خواب و بیداری ، ریتم هورمونی ، ریتم انتقال دهنده های عصبی و الگوها. غذا (در نظر بگیرید که هر روز یک میان وعده می خورید چه احساسی دارید؟).

تغذیه موقت توسط یک متخصص تغذیه فرانسوی ، دکتر آلن دلابوس و پروفسور ژان روبرت راپین در سال 1986 ایجاد شد و ریشه در آیورودا و طب قدیم چین دارد.

آیورودا زمان غذا را یک ابزار مهم برای سلامتی می داند. ایده این دارو این است که بدن ما در طول روز هماهنگ با چرخه های موزون کار می کند ، به همین دلیل بدن ما را مجبور می کند هر روز به طور همزمان غذا بخوریم ، بخوابیم و ورزش کنیم.

طب چینی می گوید هر اندامی در بدن ما ریتم خاص خود را دارد (به همین دلیل متخصصان طب چینی توصیه می کنند که درمان های خاصی در ساعات خاصی از روز انجام شود).

هر دو سیستم درمانی یک چیز را می گویند: اگر از ریتم بدن خود پیروی کنیم و بر این اساس غذا بخوریم ، سلامت ما بهبود می یابد.

ساعت بیولوژیکی بدن چگونه کار می کند؟

مطالعات نشان می دهد که مغز ما دارای یک ساعت اصلی به نام هسته سوپراساکماتیک (SCN) است که ساعت بدن ما را کنترل می کند و پیوسته از تغییرات بدن ، رفتار و محیط خارجی مطلع است. این ساعت اصلی همچنین ساعت محیطی کبد ، بافت چربی ، قلب ، ماهیچه ، معده و ریه ها را کنترل می کند.

بر اساس مطالعه The Big Breakfast ، تغذیه موقتی بر مصرف انرژی و وزن بدن تأثیر می گذارد. این مطالعه بیان می کند که خوردن غذاهای مناسب در زمان مناسب حداکثر مزایای تغذیه ای را برای شما تضمین می کند. این مطالعه همچنین اشاره می کند که صبحانه باید سنگین و پر از غذاهای غنی از انرژی باشد ، در حالی که صبحانه باید کم کالری باشد.

مطالعه دیگری می گوید شام شدید باعث افزایش وزن و چاقی می شود. به طور مشابه ، حذف صبحانه می تواند ژن های تنظیم کننده ساعت بیولوژیکی بدن را تغییر دهد و در نهایت منجر به افزایش سطح قند خون بعد از وعده غذایی بعدی شود.

اگر تصمیم بگیرید که ارزان قیمت شوید و پهنای باند پایینی را به خطر بیندازید ، فقط فریب خواهید خورد. فاصله بین صبحانه هنگام ناهار و شام هنگام شام باید 4 تا 5 ساعت باشد. اما فاصله بین شام و صبحانه روز بعد باید حداقل 12 ساعت باشد تا چربی ذخیره شده تجزیه شود.

کارگران شیفت به دلیل اختلال در چرخه بیولوژیکی خود (چرخه خواب / بیداری و غذا / ناشتایی) در خطر افزایش وزن و ابتلا به بیماری های متابولیک هستند.

تغذیه به موقع چه مزایایی دارد؟

تغذیه طولانی مدت می تواند چندین اثر مثبت بر بدن داشته باشد ، مانند:

هضم و جذب بهتر مواد مغذی

حداکثر فواید مواد مغذی جذب شده

مدیریت وزن

کاهش چربی

کلسترول منظم

کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی

کاهش خطر ابتلا به دیابت

تقویت سیستم ایمنی بدن

هورمون های متعادل

دیدگاهتان را بنویسید