در آشپزخانه با برادلی – سارا گلدشتاین


نام کوچک: برد ساراک

حرفه: ساکن قلب و عروق

در این مدت با چه کسانی در قرنطینه هستید؟ دوست دخترم سارا (سلب مسئولیت ، من هستم) و سگ ما ، کنجی

1-2 جمله برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر: برنامه من روز به روز و از هفته به هفته تغییر می کند. من در حال حاضر هر دو هفته و آخر هفته در بیمارستان هستم و وسط خانه کار می کنم. به طور کلی ، من هنوز از آنچه در آینده است می ترسم ، اما جرقه های امید باز است.

این اواخر کدام غذایی را دوست دارید؟ کلم چینی. من از آن بخارپز ، کبابی یا فقط سرخ شده در روغن زیتون ، نمک و فلفل لذت بردم. اخیراً شما واقعاً سبز دوست دارید!

3 خواربار یا کالای غیرقابل مذاکره در حال حاضر چیست؟1. پنیر (و مقدار زیادی)

2 عدد تخم مرغ

3. سیب

برای لوبیا و حبوبات ، پودرهای پروتئینی و آجیل (به ویژه بادام و بادام هندی) نامی قابل توجه است. من کمتر و کمتر پروتئین حیوانی می خورم ، اما باید مطمئن شوم که به طور کلی از پروتئین خسته شده ام.

چگونه و از کجا برای آشپزی الهام می گیرید؟ چند کتاب / وبلاگ آشپزی مورد علاقه؟ باید بگویم از دیدن سارا در آشپزخانه بسیار الهام گرفتم. او یک آشپز شهودی است که ظاهراً همیشه غذاهای لذیذی را از مواد محدود تهیه می کند. من سعی می کنم در طول راه ترفندها و نکاتی را از او بگیرم و دو کتابی که ما در حال طبخ آن هستیم ، Alison Roman’s Dining In و Olive و Gourmando است.

غذای مورد علاقه شما که در چهل سالگی (با دستور غذا) آماده کرده اید چیست؟ غذای مورد علاقه من در چند ماه گذشته سوپ پیاز فرانسوی بود. گرم ، قوی ، خوشمزه و از همه مهمتر بسیار خوشمزه بود. دستور غذا در پایین آمده است.

نکته آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ گیاهان تازه بیشتری در همه چیز (و خودتان آنها را پرورش دهید!). من معمولاً یک جستجوی سریع آنلاین انجام می دهم تا دریابم که با غذاهایی که می خورم بهترین کار را می کند: جعفری ، گشنیز ، رزماری ، آویشن و شوید رایج ترین در آشپزخانه ما هستند.

اگر سفارش داده اید رستوران غذای مورد علاقه شما چیست؟ ما درخواست چندان خوردن نداشتیم ، اما غذای مورد علاقه من قطعاً غذای هندی از میزبان بود. ما مجموعه ای از غذاها مانند مرغ کره ای ، آلو گوبی ، پالاک پانیر و دال مخنی با برنج و مقدار زیادی سیر آنان داریم. بسیار توصیه شده!

آیا سرگرمی های جدید ، کتاب های مورد علاقه یا پادکست های مورد علاقه دارید؟ برای ورزش ، اخیراً دویدن را شروع کردم. که مطمئناً لباس قوی من نیست با این حال ، من بهتر و بهتر می شوم و به من کمک می کند تا صبح قبل از مواجهه با روز ذهنم را پاک کنم. من دوست دارم کنجی را با خود ببرم ، که معمولاً ساعت ها بعد از پایان کار اتفاق می افتد. کتاب مورد علاقه برای توصیه کتاب پنهان درختان پیتر وولبن است. این یک یادآوری بزرگ برای کند کردن سرعت و توجه آگاهانه به محیط است. چیزهای زیادی می توانیم از طبیعت و درختان اطرافمان بیاموزیم.

آیا می توانید توصیه یا فعالیتی ارائه دهید که شما را در این مدت ایمن / ثابت / سالم نگه دارد؟ من فکر می کنم بسیار مهم است که بدن خود را هر روز و در صورت امکان صبح (در بیرون مزیتی وجود دارد) حرکت دهیم. وقتی در خانه کار می کنم ، سعی می کنم کار “معمول” را دوباره بسازم ، استراحت کنم و برای بهترین زمان ممکن بازی کنم ، با تشخیص اینکه همیشه ممکن نیست. یکی دیگر از مواردی که به من کمک می کند این است که به خاطر بسپارم که از سلامتی ، خانواده ، دوستان و جامعه ام چقدر سپاسگزارم. اغلب به خاطر می آورم که این اتفاق در نهایت رخ می دهد و ما فقط باید وظیفه خود را انجام دهیم.

دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

عناصر:

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

5-6 پیاز متوسط ​​، به برش های نازک برش دهید

4 حبه سیر خرد شده

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

1 قاشق چایخوری شکر دانه دار

1 فنجان شراب سفید خشک

2 قاشق غذاخوری آرد برای همه موارد استفاده

6 فنجان آب گوشت گاو و قارچ

1 قاشق چایخوری سس ورسترشایر

1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده

3 عدد برگ بو

1 باگت کوچک ، به برش های 1/2 اینچی برش دهید

2 فنجان گرویر رنده شده

1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

جهت ها:

1. در یک قابلمه سوپ بزرگ ، کره را ذوب کرده و روغن ، سیر ، پیاز ، نمک ، فلفل و شکر را اضافه کنید. تا نیمه راه را بپزید و گاهی هم بزنید تا پیازها کارامل شوند. وقتی شروع به قهوه ای شدن می کنند ، مرتباً هم بزنید و محبت را از ته دیگ بردارید.

2. شراب را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. بپزید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا هرگونه عارضه از ته قابلمه برداشته شود ، تا تقریباً تمام مایع بخار شود.

3. آرد را اضافه کرده و با همزدن مداوم به مدت یک دقیقه بپزید.

4. سپس آبگوشت ، سس ورسترشایر ، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. به جوش بیاورید ، حرارت را کم کنید و حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که دوست دارید در بسته بپزید.

5. فر را از قبل گرم کرده و ورقه های نان باگت را تا زمان ترد شدن و طلایی شدن لبه ها بپزید. گذشته از.

6. کوزه های جداگانه کبابی را روی ورقه پخت قرار دهید و سوپ داغ را بین آنها تقسیم کنید. روی هر کدام از آنها 1 یا 2 تکه نان باگت بپوشانید و به طور مساوی با Gruyère و سپس Parmigiano بپاشید. گریل کنید تا پنیر آب شود و بجوشد.

7. روش دیگر ، اگر از کاسه های سوپ معمولی استفاده می کنید ، هر تکه نان تست را با کمی پنیر بگذارید و به گریل برگردانید تا ذوب شود. سوپ را بین کاسه ها تقسیم کنید و روی آن را با نان تست پنیر بپوشانید.



دیدگاهتان را بنویسید