دستور پخت اسپریتز دهه 1930 – دختران مناسب برای پایین


عشق ما به اسپریتز را در همه اشکال آن به خاطر دارید؟

خوب ، ما یک دستور العمل جدید برای اشتراک گذاری داریم! و برای زمستان بسیار مناسب است و به اندازه ای خاص است که شبیه سال جدید باشد (البته با خیال راحت ، با نقاب و با فاصله اجتماعی ، البته نه فقط با زوم).

مانند این دستور کوکتل Canelazo ، این دستور غذا در Spritz در دهه 1930 به لطف رون بارسلو روم ، که توسط جولیان بارسلو در سال 1930 در سانتو دومینگو تأسیس شد ، ارائه می شود. این مارک به سرعت در سراسر جمهوری دومینیکن محبوبیت یافت و به زودی در سراسر کارائیب ، اروپا و آمریکا به صورت بین المللی صادر شد. امروزه این رام سیاه بیشترین صادرات را در جهان دارد و در بیش از 70 کشور جهان موجود است.

از آنها تشکر می کنم که به ما اجازه دادند این دستور العمل خوشمزه اسپریتز را به اشتراک بگذاریم.

عناصر
مجموعه 1 اونس رون بارسلو
2 اونس شراب گازدار یا پروسکو
1 اونس آب انار

جهت ها
همه مواد را روی فلوت شامپاین سرو کنید.

در اینجا دستور اسپریتز 1930 در قالب چاپ قابل مشاهده است:

1930 اسپریتز

این دستور کوکتل اسپریتز 1930 برای زمستان و شب سال نو بسیار شاد و سرگرم کننده است. دستور تهیه از رون ران بارسلو.

دوره: نوشیدنی

کلمه کلیدی: کوکتل ، اسپریتس ، شراب

بخش ها: 1

  • 1 oz رون بارسلو پلاتین
  • 2 oz شراب گازدار یا شراب گازدار
  • 1 oz آب انار

به امید سالی بهتر در پیش رو! –جن

دستور العمل های کوکتل بیشتر



دیدگاهتان را بنویسید