سالاد ذرت و لوبیا سیاه سالم


این سالاد زنده ذرت و لوبیا سیاه پایه اصلی سفره تابستانی شما خواهد بود. همراه با کباب یا غذاهای دریایی و جادوی خالص هنگام تهیه تاکو یا بوریتو. فقط 7 ماده سالم ساده و کمتر از 10 دقیقه برای آماده سازی.

سالاد ذرت و لوبیا سیاه سالم در یک کاسه سفید با یک قاشق چوبی در زمینه سفید

سالاد لوبیا سیاه و ذرت با گشنیز و ژالاپنو ، تردی و طعم تند ، تازه و شیرین را همزمان اضافه می کند.

این سالاد سالم از لوبیا سیاه و ذرت با انواع غذاها کار می کند و همه کاره بودن نام این بازی آماده سازی غذای سالم است. سالادهای این چنینی را می توان به طرق بیشماری استفاده کرد:

  • سس با تکه های تورتیلا
  • چاشنی در کاسه های بودا شما
  • آن را با میگوهای کبابی امتحان کنید
  • به عنوان تزیین با یک تکه ماهی ساده کبابی سرو کنید.
  • روی تاکو مرغ بالا بچینید
  • به عنوان غذای جانبی در کباب بعدی خود سرو کنید

این سالاد دارای پروتئین لوبیا سیاه و قدرت گیاهی است که به هر حال می توانید آن را افزایش دهید. کدو سبز می تواند یک افزودنی شگفت انگیز یا برخی از آن گوجه فرنگی های تابستانی عالی باشد. هنگامی که ما زمان جادویی را آغاز می کنیم ، زمانی که میوه ها و سبزیجات تابستانی در اوج خود هستند ، سالاد می تواند بهترین دوست برای شام باشد. وسیله ای برای همه این سبزیجات فوق العاده و جایگزینی سریع و تازه برای صرفه جویی در اجاق گاز در این روزهای خسته کننده ارائه دهید. امیدوارم یک ذرت تابستانی مناسب برای سالاد خود با یک اختاپوس شیرین و پاپ پیدا کنید و به خودتان اجازه دهید از همه لذت های این فصل لذت ببرید.

بیا آشپزی کنیم!

مواد لازم برای سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه در یک کاسه سفید با زمینه سفید

مواد اولیه و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید روی کارت دستور غذا در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • لوبیا سیاه-می توانید از مخلوط لوبیا یا نخود استفاده کنید ، اما بهترین آنها لوبیا سیاه است.
  • ذرت این میوه تازه یا منجمد عمل می کند ، اما هیچ جایگزینی برای ذرت تازه ، فصلی و فوق العاده شیرین وجود ندارد.
  • فلفل قرمز- فلفل ترد چیزی است که در اینجا می خواهید.
  • پبره هالاپنو- فلفل های دیگر مانند فلفل سرانو به عنوان جایگزین عمل می کنند ، اما آنها همیشه تکه ای از فلفل را مزه می کنند تا ببینند چقدر داغ است. سپس حرارت مورد نظر خود را از سالاد تعیین کنید.
  • پیاز قرمز شیرین-هر پیاز شیرین یا موسیر انجام می دهد.
  • Cilantro- هر گونه علف سبز که دوست دارید یا ترکیبی از گیاهان مفید است.
  • آب لیمو آب لیمو با کمی پوست کار می کند ، اما در این سالاد آهک ترجیح داده می شود.

ابزارهایی که خواهید ساخت:

دستورالعمل ها:

دوستان نمیشه راحت تر بود به سادگی چند مورد را خرد کنید و همه را با هم انجام دهید.

  1. حبوبات را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید
  2. همه سبزیجات و گیاهان را تمیز کرده و خرد کنید
  3. آب لیمو
  4. همه مواد را در کاسه ترکیب کنید
  5. نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

دستورالعمل های اصلی:

  1. اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید – کافی است آن را با آب جاری تازه ذوب کنید ، آن را خوب آبکش کرده و با سایر مواد مخلوط کنید.
  2. اگر از ذرت تازه استفاده می کنید – یک قابلمه بزرگ آب در آشپزخانه بگذارید تا بجوشد ، آن را خوب نمک بزنید! ذرت را تکان دهید و از انبر در آب جوش استفاده کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. آنها را از آب بیرون بیاورید ، بگذارید خنک شوند (به اندازه کافی تازه باشند) و مغز ذرت را از لپه جدا کرده و در سالاد بریزید.

نوع PRO:

این بهترین سالادی است که با ذرت باقی مانده روی لپه درست می شود! به سادگی مغز ذرت را از لپه جدا کرده و داخل سالاد بریزید.

نمای نزدیک سالاد ذرت و لوبیا سالم

نکات دستور العمل:

تقویت کننده سالاد ذرت و لوبیا سیاه:

امکانات نامحدود برای ترکیب این سالاد. در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • آووکادو واضح نیست
  • پنیر شور تازه مانند فتا ، کوتیا یا ریکوتا سالاتا
  • ادویه جات ترشی جات مانند زیره آسیاب شده یا پودر چیپوتل
  • آجیل یا دانه ها
  • کمی روغن زیتون فشرده سرد
  • زیتون
  • هلو یا انبه
  • مرغ کبابی یا میگو

دستورالعمل ذخیره سازی:

سالاد لوبیا سیاه در یخچال چقدر دوام می آورد؟

سالاد لوبیا سیاه و ذرت را در ظرفی محکم در یخچال نگهداری کنید. 3-4 روز تازه می ماند.

سوالات متداول:

آیا کنسرو لوبیا سیاه پخته می شود؟

کنسرو لوبیا سیاه کاملاً پخته شده است ، اما قبل از خوردن باید با آب تازه در آبکش بشویید.

آیا باید لوبیا سیاه را بشویید؟

کنسرو لوبیا سیاه را باید در آبکش ریخته و با آب سرد شستشو دهید. پس از شستن مایع لوبیا ، لوبیا آماده خوردن است.

NUTRITION NERD Corner

کنسرو لوبیا در مقابل لوبیا خشک شده

کنسرو لوبیا جایگزین مناسبی برای خیساندن و پختن لوبیای خشک است. آنها منبع فوق العاده ای از فیبر و ویتامین B هستند.

با این حال ، شما می خواهید به دنبال قوطی های آلومینیومی بدون BPA باشید (غذاهای Westbrae Natural و Eden بدون BPA تأیید شده اند). BPA یا بیسفنول A یک ماده شیمیایی صنعتی است که برای ساخت پلاستیک ها و رزین های خاص استفاده می شود. اغلب داخل قوطی های آلومینیومی را می پوشاند و می تواند به داخل غذای داخل قوطی ها نفوذ کند. BPA یک اختلال غدد درون ریز شناخته شده است و یک ماده شیمیایی است که من برای جلوگیری یا کاهش تماس با آن کار می کنم.

اگر در اختیار دارید ، لوبیا را در شیشه های شیشه ای یا بسته های تترا به جای قوطی های آلومینیومی انتخاب کنید.

اصلاح رژیم غذایی برای این دستور:

این دستور طبیعی ، بدون گلوتن ، گیاهی و گیاهی است.

شما دستورهای بیشتری را دوست خواهید داشت

سالاد خوشمزه مارچوبه

سالاد نخودچی با حلومی

سالاد کرانچ یونانی

سالاد خیار تند کره ای

سالاد میگو ساده

سالاد سیب زمینی ترشی

سالاد قابلمه نخود بوفالو

من نمی توانم صبر کنم تا این دستور سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه را امتحان کنم! وقتی این کار را کردید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را به نمایش بگذارم.

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که به آن امتیاز دهید و در زیر نظر بگذارید. من عاشق دریافت افرادی هستم که دستور العمل های من را تهیه کرده اند.

نمای نزدیک سالاد سالم ذرت و لوبیا

سالاد ذرت و لوبیا سیاه سالم در یک کاسه سفید با یک قاشق چوبی در زمینه سفید

سالاد ذرت و لوبیا سیاه

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

این سالاد زنده ذرت و لوبیا سیاه پایه اصلی سفره تابستانی خواهد بود. همراه با کباب یا غذاهای دریایی و جادوی خالص هنگام تهیه تاکو یا بوریتو. فقط 7 ماده سالم ساده و کمتر از 10 دقیقه برای آماده سازی.

دوره سالاد ، غذای جانبی

آشپزخانه آمریکایی

نسبت ها 6 نسبت ها

کالری 119 کیلوکالری

عناصر

  • 1 قلع لوبیا سیاه ارگانیک تخلیه و آبکشی می شود
  • 2 فنجان ها دانه های ذرت تازه یا یخ زده
  • 1 فلفل قرمز ، خرد شده
  • 1 jalapeno ، به مکعب های نازک برش دهید
  • 1/4 مالیات پیاز قرمز ، به مکعب های نازک بریده شود
  • 1/2 مالیات گشنیز تازه و خرد شده
  • 2 قاشق. آب آهک تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری. سال

دستورالعمل ها

  • همه مواد را در یک کاسه ترکیب کنید. طعم و ادویه را در صورت لزوم تنظیم کنید (نمک یا آب لیمو بیشتر اضافه کنید)

یادداشت

ذخیره سازی و ضایعات:
این سالاد تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود. ذخیره در ظروف محفوظ.

تغذیه

سرویس: 1وعده (در مجموع 6 وعده در دستور غذا)کالری: 119کیلوکالریکربوهیدرات ها: 24گرمپروتئین: 6گرمچربی ها: 1گرمچربی های اشباع شده: 1گرمچربی های غیر اشباع: 1گرمچربی های اشباع نشده: 1گرمسدیم: 535میلی گرمپتاسیم: 365میلی گرمفیبر: 7گرمقند: 3گرمویتامین A: 763IUویتامین سی: 34میلی گرمضربات: 32میلی گرماهن: 2میلی گرم

آیا می توانم به شما در برنامه ریزی وعده های غذایی کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی یک هفته ای من (بیشتر گیاهان) ، ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، تقویم آماده سازی ، همه چیز در اختیار شماست



دیدگاهتان را بنویسید