سوپ کدو مکزیکی با برنج: عنصر جامع


سوپ کدو مکزیکی با برنج

به تازگی ، پس از آن چیزی که به نظر می رسد یک زمان بسیار چالش برانگیز است ، به متخصص تغذیه / متخصص طبیعت مراجعه کردم تا از انرژی فوق العاده غم انگیز و غم انگیزم کمک بگیرم. چالش پس از چالش همراه با سطح استرس همیشه متورم ، مرا به حدی می رساند که نمی توانم همه کارهایی را که می خواستم انجام دهم انجام دهم. بنابراین ، در مواردی از این دست ما از یک متخصص دعوت می کنیم!

اولین توصیه متخصص تغذیه من این بود که از هر راهی که می توانم بر اساس خودم کار کنم. او به طبیعت می رود ، پاهای خود را در چمن می گذارد ، وارد می شود ، مدیتیشن می کند ، در تنهایی بازیابی می کند (نه چای همه ، اما خوبی من مال من است) و غذاهای اصلی و گرم کننده می خورد. غذاهایی که به آرامی پخته می شوند ایده آل هستند ، اما در حالت ایده آل حداقل در دمای اتاق. اسموتی هایی که او گفت خوب است ، اما برای حذف یخ. در صورت امکان ، ادویه جات داغ مانند هل ، زنجبیل ، دارچین و شیرین بیان باید در آن گنجانده شود.

که من را به دستور امروز سوپ کدو مکزیکی با برنج می رساند. فکر می کنم متخصص تغذیه به من افتخار می کند ، درست است؟ وقتی به آب و هوای سردتر و روزهای تاریک می رویم ، چیزی در مورد سوپ کدو بسیار آرامش بخش است ، درست است؟ این دستور غذا دارای ادویه جات ترشی جات ، روغن برنج و فلفل دلمه ای است که باعث می شود ضربات بیشتری به آن وارد شود و برای اینکه بیشتر شود ، یک وعده غذایی کامل است.

خواه به یک اتصال زمینی مانند من نیاز داشته باشید یا نه ، امیدوارم آن را دوست داشته باشید.

4 خدمات سخاوتمندانه
(مواد دوگانه و انجماد قسمتها به مدت 6 ماه)

2 کدو تنبل گردوی کوچک (تکه تکه شده)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک دریا
پیاز 1 عدد
قطعه 3 اینچ زنجبیل تازه (رنده شده)
700 میلی لیتر آبگوشت انتخابی (من از سبزیجات برای حفظ گیاهخواری آن استفاده کردم)
½ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده
2 فنجان برنج باسماتی پخته
روغن چیلی (برای سرو)
آهک (برای سرو)
گشنیز (سرو)

فر را روی 180 *تنظیم کنید.

یک سینی بزرگ پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کدو تنبل را به مدت 30 دقیقه بپزید.

در همین حال ، پیاز را به مدت 10 دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید تا نرم شود. زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

آبگوشت ، سرخ کرده ، کمی نمک دریا و کدو تنبل پخته شده را به قابلمه اضافه کنید.

در حالی که کدو تنبل را با قاشق چوبی خرد می کنید به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​هم بزنید (اگر سوپ ملایمی را دوست دارید ، سریع با همزن دستی مخلوط کنید).

برنج پخته را هم بزنید تا داغ شود.

با برش های آهک ، گشنیز و کمی روغن فلفل قرمز در بالا سرو کنید.

لذت ببرید!



دیدگاهتان را بنویسید