میله های جو دوسر با زغال اخته سالم: فاقد گلوتن


میله های جو دوسر بلوبری

میله های بلغور جو دوسر که به راحتی پخت می شوند ، طعم بسیار بهتری نسبت به آنهایی که در فروشگاه خریداری شده اند دارند و برای میان وعده ، دسر یا حتی صبحانه مناسب هستند. چه بگویم ، من عاشق یک میان وعده همه کاره هستم و بس؟ آنها هر بار که آنها را درست می کنم به سرعت ناپدید می شوند و ما فقط دو نفر در اینجا زندگی می کنیم ، بنابراین می دانید آنها خوب هستند. مملو از یک شیرینی زغال اخته شیرین و یک جو دوسر کره ای ، طعم آنها بسیار فرسوده تر از آن چیزی است که هستند. این مواد کوچک ، یک کاسه و آماده در حدود یک ساعت ، این میله های بلغور جو دوسر زغال اخته هدیه ای عالی برای لذت بردن است.

میله های جو دوسر بلوبری

یکی از چیزهایی که من بیشتر در مورد این جو دوسر بلوبری دوست دارم ، تنوع آنها است. اگر می خواهید آنها را گیاهخوار نگه دارید ، می توانید کره را کنار گذاشته و بدون هیچ مشکلی از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. همچنین ، آنها فاقد گلوتن طبیعی هستند ، فقط مطمئن شوید که از بلغور جو دوسر و بلغور جو دوسر بدون گلوتن استفاده می کنید.

عناصر

علاوه بر مواد ذکر شده در زیر ، به نمک و پودر مس نیز احتیاج دارید.

بلغور جو دوسر: اگر لازم است از بلغور جو دوسر و بلغور جو دوسر بدون گلوتن اطمینان حاصل کنید ، مطمئن شوید که فاقد گلوتن است. من عاشق مارک Bob’s Red Mill برای جو و بلغور جو دوسر هستم.

شکر نارگیل / شکر قهوه ای: با خیال راحت از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این تخته های زغال اخته استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید این میله های خرد شده زغال اخته گیاهی باشند ، می توانید آنها را با کره گیاهی که دوست دارید جایگزین کنید.

نبیوس: زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. در صورت استفاده از یخ زده ، آن را کمی زودتر ذوب کنید.

مربای بلوبری: من شخصاً این میله ها را با کمی مربای زغال اخته در ترکیب با زغال اخته ترجیح می دهم. مربا قوام بهتری را فراهم می کند و این میله های جمع شونده را بیشتر می کند ، بله ، لطفا.

آرد ریشه: کمی آرد ریشه به غلیظ شدن مخلوط بلوبری کمک می کند.

مواد مرتب شده

چطور انجام دادن

درست کردن این چوب های جو دوسر بلوبری آسان تر نیست. تنها چیزی که نیاز دارید مواد ذکر شده در بالا و یک کاسه است.

ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

سپس جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره آب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن آن استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشرده شود ، خرد شود و در کنار هم بماند.

یک ماهیتابه 8 در 8 با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را داخل تابه بریزید و حدود 1/2 تا 3/4 فنجان آن را بپوشانید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دو سر را در ماهیتابه با دستان خود فشار دهید.

فشار دادن مخلوط جو دو سر در تابه

کاسه را با یک حوله کاغذی تمیز کنید. حالا ، زغال اخته ، مربا ، آرد ریشه و شکر نارگیل باقی مانده را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

مواد مرطوب در کاسه

مخلوط قره قاط را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق یکدست کنید.

پوشش زغال اخته را روی پایه بریزید

باقیمانده مخلوط بلغور جو دوسر را روی زغال اخته خرد کنید تا روی دسته قرار گیرد. مقداری فضا بگذارید تا همه چیز به طور کامل پوشانده نشود.

در بالا خرد شدن

در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود و مواد به جوش بیاید.

قبل از برداشتن و برش دادن ، حدود یک ساعت بگذارید کاملاً خنک شود.

میله های جو دوسر بلوبری

چگونه میله های بلوبری خود را ذخیره کنیم |

هنگامی که تخته های جو بلوبری به طور کامل سرد شدند و آنها را به صورت ورقه ای برش دادید ، می توانید آنها را در یک محفظه محکم نگه دارید. می توانید آنها را یک یا دو روز روی پیشخوان بگذارید و سپس آنها را در یک ظرف بسته به یخچال منتقل کنید.

یخ زدن: می توانید آنها را برای چند ماه در فریزر (در صورت ماندگاری طولانی!) ذخیره کنید. آنها را در یک کیسه پلاستیکی زیپلوک ، پیچیده در کاغذ روغنی یا در یک ظرف بسته ، پیچیده در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی نگهداری کنید.

میله های جو دوسر بلوبری

تعویض ها

  • کره: با خیال راحت از کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل ممکن است م workثر باشد ، اما ممکن است لازم باشد کمی کمتر از آن استفاده کنید تا زیاد چرب نشود. من آن را با تمام روغن نارگیل امتحان نکرده ام ، اما اگر آن را امتحان کردید ، به من اطلاع دهید.
  • بلغور جو دوسر: این آرد را با آرد دیگری مانند آرد بادام ، آرد برای استفاده جهانی یا آردی برای استفاده بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • شکر نارگیل: آن را با شکر قهوه ای روشن یا تیره جایگزین کنید.
  • مربای بلوبری: اگر می خواهید میوه را مخلوط کنید از نوع دیگری از مربا استفاده کنید. می توانید از همه بلوبری ها بگذرید و از آنها استفاده کنید ، اگرچه من ترجیح می دهم از مقداری مربا مخلوط با آنها استفاده کنم.
  • آرد ریشه: آن را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ، این دقیقاً برای ضخیم شدن است.
میله های جو دوسر بلوبری

نکاتی در مورد ساخت بهترین میله های جو دوسر بلوبری

  • بگذارید میله ها قبل از برش به مربع کاملاً سرد شوند: این به شما کمک می کند تا خود را به درستی حفظ کنید و به شما امکان می دهد برش های کامل جو دوسر را بدست آورید.
  • از میوه های مختلف استفاده کنید: آن را با گیلاس بدون هسته یا مخلوطی از بلوبری و توت سیاه امتحان کنید. یا میله های خرد شدن سیب من را امتحان کنید!

من این چوب بلغور جو دوسر با زغال اخته را خیلی شیرین یا خیلی پر نمی دانم. من فکر می کنم آنها را بیشتر به عنوان میان وعده دوست دارم تا صبحانه ، اما شما دوست دارید!

میله های جو دوسر بلوبری

دستور العمل های دیگر را امتحان کنید

اگر این چوب بلغور جو دوسر سالم را با زغال اخته درست کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست شامل پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من می توانم کمی هزینه کمی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

میله های جو دوسر جیمی بلوبری

این چوب بلغور جو دوسر با زغال اخته یک میان وعده عالی است ، علاوه بر این که در یک کاسه تهیه می شود و تهیه آن کمتر از یک ساعت طول می کشد.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 177 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  2. سپس جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره آب شده ، پودر مس و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن آن استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشرده شود ، خرد شود و در کنار هم بماند.

  3. یک تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را داخل تابه بریزید و حدود 1/2 تا 3/4 فنجان آن را بپوشانید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دو سر را در ماهیتابه با دستان خود فشار دهید.

  4. کاسه را با جو دوسر با یک حوله کاغذی تمیز کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد ریشه و شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

  5. مخلوط قره قاط را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق یکدست کنید.

  6. باقیمانده مخلوط بلغور جو دوسر را روی زغال اخته خرد کنید تا به صورت گروهی در بالا باقی بماند. مقداری فضا بگذارید تا همه چیز به طور کامل پوشانده نشود.

  7. در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود و مواد به جوش بیاید. قبل از برداشتن و برش دادن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. قبل از برش حداقل یک ساعت باید خنک شود.



دیدگاهتان را بنویسید