پای لیمویی کلیدی در ظرف آووکادو: دوستانه با سرخپوشان و گیاهخواران


ادعا کرد پای آهکی Key

کنجکاوی پای اصلی آهک: من آن را تا پنج یا شش سال پیش امتحان نکرده بودم. برای مدت طولانی ، من فکر می کردم که “شخص کیک” نیستم. اما وقتی آن را امتحان کردم ، عاشق شدم. بله ، من برای مهمانی پای Key Lime دیر آمدم ، اما این من را از تلاش برای جبران زمان از دست رفته ، در حالی که در مورد این دسر یاد می گیرم ، باز نمی دارد. زیرا نکته دیگر در مورد من این است که من به معنای سنتی نانوا نیستم. من دسرهای خوشمزه ، ساده و ساده را دوست دارم ، جایی که می توانم همه اشتباهات و عیوب خود را پنهان کنم. بنابراین یک پوسته کیک نپخته ، بله ، لطفا! صادقانه بگویم ، پای لیمو آووکادویی من در یک کوزه هر چیزی جز اصیل یا سنتی نیست ، اما خوشمزه است و این مهم است. اگر می توانید Key Limes را تهیه کنید ، از آنها استفاده کنید. من فقط از فایلهای معمولی استفاده کرده ام تا مطمئن شوم که این “کیک” کاملاً معتبر نیست و من با آن موافقم.

ادعا کرد پای آهکی Key

اگر فکر می کنید آووکادو در کیک لیمویی کلیدی عجیب به نظر می رسد ، شاید حق با شما باشد. اما خوشمزه است. من دوست دارم آووکادو را به دسرهای خامه ای تبدیل کنم ، مانند پودینگ آووکادوی شکلاتی مورد علاقه من. آنها توانایی شگفت انگیزی در ایجاد دسرهای ابریشمی و خامه ای دارند و می توانند * تقریباً * ناشناخته باقی بمانند. من می گویم تقریباً به دلیل طعم ملایم آنها. اما با سایر مواد اضافه شده ، به ویژه آب لیمو ، طعم آن در بیشتر موارد رقیق می شود.

مواد تشکیل دهنده

این کیک آهکی با کلید آووکادو در یک شیشه بسیار آسان است و همچنین با مقدار کمی از مواد تشکیل شده است. برد – برد!

مواد لازم برای کیک لیمویی با کلید آووکادو

در اینجا چیزی است که برای پوسته نیاز دارید:

نارگیل خرد شده نارگیل: برای طعم کامل نارگیل و به دلیل اینکه نارگیل و آهک بسیار خوب عمل می کنند.

Pecans: برای کمی تردی و طعم

خرما Medjool: برای کمک به جمع شدن پوست و ارائه شیرینی طبیعی.

در اینجا آنچه برای پر کردن نیاز دارید:

آووکادو: برای پر کردن خامه ای. حتما از آووکادوهای رسیده استفاده کنید که طلایی یا کبود نیستند تا بهترین طعم را بدست آورند.

آب لیمو: به چند لیمو احتیاج دارید تا آب کافی به دست آورید تا این طعم مانند یک کیک آهکی کلیدی شود. می توانید از فایل های معمولی یا فایل های کلیدی استفاده کنید (اگر می توانید آنها را پیدا کنید).

عسل خام (یا شیرین کننده مایع دیگر): برای کمی شیرینی. جایگزین گزینه های دیگر را ببینید.

کره نارگیل: برای افزودن کمی خامه و طعم نارگیل بیشتر.

خامه نارگیل (برای پوشاندن): قاشق با کمی خامه نارگیل زده شده برای لذت بردن و خوشمزه شدن شما. این اختیاری است ، اما توصیه می شود. می توانید نحوه تهیه آن را در خانه در این پست مشاهده کنید.

طرز تهیه کیک آهکی کلیدی در شیشه |

تنها چیزی که برای تهیه این کیک های آهکی سالم نیاز دارید مواد بالا و غذاساز (یا مخلوط کن) است.

اولین کاری که باید انجام دهید ساختن پوسته است. در غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل ، خرد شده ، خرما و نمک را خرد کنید تا مخلوط با هم بماند. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

مواد تشکیل دهنده از پوسته موجود در غذاساز

سپس نوبت به پر کردن است. غذاساز یا مخلوط کن را بردارید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود.

مواد را در غذاساز پر کنید

زمان مونتاژ آن فرا رسیده است. مخلوط پر کننده را روی پوسته قرار دهید و شیشه ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. وقتی آماده خوردن شدید ، مقداری خامه نارگیل روی آن بریزید و با برش های آهک و رنده تزیین کنید.

در اینجا طرز تهیه اسموتی نارگیلی خود را در خانه بیاموزید.

ادعا کرد پای آهکی Key

نحوه ذخیره سازی

بقایا تا 3 روز در شیشه های بسته در یخچال نگهداری می شوند. به دلیل آب لیمو ، رنگ پرکننده باید سبز روشن باشد.

آنها را چند روز در یخچال گذاشتم و به لطف آب لیموترش و آووکادوی رسیده هنوز سبز روشن بودند.

ادعا کرد پای آهکی Key

توصیه ها

  • برای اطمینان از اینکه این دستور غذا کار می کند ، مقداری آووکادو رسیده را داخل آن بریزید. آنها باید در این حالت رویایی باشند ، نه قهوه ای و کاملا رسیده. این امر باعث می شود که طعم پر شده خوب نباشد و قهوه ای نشود یا مزه بدی نداشته باشد.
  • همیشه آهک و شیرین کننده را مطابق میل خود میل کنید و تنظیم کنید.
  • کمی نمک را در پوسته و پرکن فراموش نکنید. این به طعم و شیرینی بیشتر کمک می کند.

تعویض ها

  • عسل: آن را به یک شیرین کننده مایع دیگر تغییر دهید. شربت افرا کار می کند ، ممکن است کمی تغییر رنگ دهد ، اما ساده ترین تبادل خواهد بود.
  • فاقد آجیل: از دانه کدو تنبل به جای پکن استفاده کنید.
  • کره نارگیل: اگر کره ندارید می توانید آن را حذف کنید. روغن نارگیل را جایگزین نکنید زیرا محصولات بسیار متفاوتی هستند. کره نارگیل کمی خامه و طعم می دهد ، به همین دلیل من آن را دوست دارم.
ادعا کرد پای آهکی Key

دستور العمل های دیگر را امتحان کنید

اگر این قوطی های کیک آهکی کلیدی آووکادو را می سازید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که ممکن است کمیسیون کمی بدون هیچ هزینه اضافی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

لی لی پای کلیدی در ظرف آووکادو

این کیک آهک آووکادویی خامه ای در یک شیشه تمام طعم لیمو را دارد و هیچ گونه لبنیات ندارد. عالی به عنوان دسرهای سریع پخته نشده که در مدت زمان کوتاهی آماده می شوند.

زمان خنک کننده 20 دقایق

عناصر

برای پر کردن

  • 2
    عالی
    آووکادوها
    رسیده ، نه طلایی
  • 1/4
    مالیات
    آب لیمو
    به اضافه 1/2 پوست آهک ، برای تزئین
  • 2 1/2
    قاشق
    عسل خام
    یا شیرین کننده مایع دیگر
  • 2
    قاشق
    کره نارگیل
  • 1/8
    قاشق چایخوری
    سال کوشر

دستورالعمل ها

  1. در غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل ، خرد شده ، خرما و نمک را خرد کنید تا مخلوط با هم بماند. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

  2. غذاساز یا مخلوط کن را بردارید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود.

  3. مخلوط پر کننده را روی پوسته قرار دهید و شیشه ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. وقتی برای خوردن آماده شدید ، مقداری خامه نارگیل روی آن بگذارید (اختیاری) و با برش های آهک و رنده تزیین کنید.



دیدگاهتان را بنویسید