پرکننده های گیاهی با کلم پیچ و پیکان


هر کاری که شما می توانید انجام دهید ، من می توانم آن را گیاهخواری انجام دهم … حتی در تعطیلات! بنابراین ، من می خواستم یک پر کننده گیاهی خوشمزه و رضایت بخش با کلم و پکن ایجاد کنم که فقط از 9 ماده اصلی (به اضافه نمک ، روغن و غیره) برای کمک به شما در به روز رسانی غذای عادی خود استفاده کنید.

من به عنوان یک متخصص تغذیه و گیاه خوار ، نظرات محکمی در مورد وعده های غذایی تعطیلات دارم. اولین؟ آنچه ما غذاهای جانبی تعطیلات می نامیم در واقع STAR این نمایش است. طعم ، بافت و رنگ غذای من همیشه مورد علاقه من بوده است. دومین؟ این که باید برای جشن های تعطیلات خود هر آنچه را که دوست دارید ، بخورید ، چه از شیرینی های شیرین ، رولت های نرم و چه سالادهای کلم.

برای من ، این بدان معناست که غذاهای اصلی غنی از مواد مغذی را به عنوان سبزیجات و نان جوانه شده بپوشانم تا به اندازه غنی ، خوشمزه و به یاد ماندنی ترین غذاهای اصلی تعطیلات باشد. بنابراین ، من بسیار هیجان زده هستم که اولین دستور پخت گیاهی خود را با همکاری دوستانم در نانوایی Silver Hills به اشتراک بگذارم.

آنچه برای پر کردن یک گیاهخواری نیاز دارید

مانند بسیاری از مهمانی ها ، پر کردن اغلب “به طور تصادفی گیاهی” به تنهایی انجام می شود. بنابراین من او را با کلم فرفری lacinato ، که شیرین تر از پسر عموی فرفری او و برخی از پکن های معطر و غنی است ، پوشاندم.

گذشته از کالاهایی مانند نمک و روغن ، این پر کردن فقط به 9 ماده اصلی و حدود 30 دقیقه زمان تمرین نیاز دارد. با فرض اینکه روغن ، نمک دارید ، مخمر تغذیه ای، پودر سیر و پودر پیاز در خانه ، در اینجا چیزی است که باید در لیست مواد غذایی خود قرار دهید:

  • نان جوانه زده Silver Hills: نان برش خورده مورد علاقه من. استفاده از نان جوانه زده بافت قوی و هرگز مرطوب را تضمین نمی کند و سرشار از فیبر است تا شما را سیر و راضی نگه دارد.
  • کلم پیچ لاسیناتو: این نوع کلم برگ بلند دارای طعم بیشتری از کلم پیچ است و حتی برای شکاکان کلم نیز ایده آل است.
  • پیاز و سیر: این سازندگان طعم فوق ستاره های غنی از مواد مغذی هستند که به ایجاد رطوبت نیز کمک می کنند تا پر شدن احساس خشکی نکند.
  • Api: کرفس معطر و خوش طعم ، برای بافت بسیار مهم است. کرفس دوست ندارید؟ پیاز رازیانه را امتحان کنید!
  • گردوی آمریکایی: شیرین و ترد ، آنها برای من بسیار مزه جشن هستند. کمی سعی کنید گردو را جایگزین کنید ، اما ممکن است بخواهید برای مقابله با هرگونه طعم تلخ ، یک قطره کوچک (شاید 1-2 قاشق چای خوری) شربت طلا به مخلوط سبزیجات خود اضافه کنید.
  • مریم گلی تازه و آویشن: اینها واقعاً آن طعم پر کننده را ایجاد می کنند. شما می توانید خشک شده ها را کاملاً جایگزین کنید ، اما تازه ها حتی خوشمزه تر هستند.
  • کنسانتره آبگوشت: سلاح مخفی من برای ایجاد طعم ها “مورد تایید گوشتخواران”. من استفاده می کنم بهتر از بوئیلون کنسانتره مرغ گیاهی در اینجا وجود دارد ، اما شما می توانید کاملا آب گوشت سبزیجات سنتی را با ترکیب آب و کنسانتره جایگزین کنید.
مواد پر کننده گیاهی

نکاتی در مورد تعطیلات گیاهخواری

اگر این اولین بار است که برای یک مهمان گیاهخوار یا سبزیجات در طول تعطیلات غذا می پزید ، یا شاید این اولین تعطیلات منحصر به فرد گیاهان باشد ، ممکن است چند سوال داشته باشید. من نکاتی را در اینجا دارم ، اما با خیال راحت هر گونه سوال در مورد آشپزی تعطیلات را در نظرات بنویسید و خوشحال می شوم به آنها پاسخ دهم تا بتوانید یک مهمانی گیاهی خوشمزه داشته باشید.

اولی اولین است: همانطور که در بالا گفتم ، احتمالاً شما در حال حاضر در وسط یک غذای پر از گیاه هستید ، زیرا بسیاری از غذاهای جانبی سنتی مانند سس بلوبری و سیب زمینی پوره ، به طور تصادفی ، گیاهی هستند یا بسیار نزدیک به غذاهای ساده مانند کره و سبزیجات شیرها

دوم ، در مورد اصلی تجدید نظر کنید. چند روش برای بازی در مرحله اصلی وجود دارد. ساده ترین؟ کباب توفورکی یا چیز دیگری بگیرید. آنها فنجان چای همه نیستند ، اما من سالهاست آنها را می خورم ، آنها یکی از مورد علاقه های نوستالژیک من هستند. گزینه دوم این است که یک غذای اصلی را از ابتدا درست کنید ، مانند یک عدد عدس ، فلفل دلمه ای یا کل کلم بو داده کامل.

اما میدونی چیه؟ اگر 3-4 بشقاب سبزیجات روی میز دارید … واقعاً به چیز دیگری نیاز ندارید! به خصوص اگر این چاشنی را بخورید. از آنجا که با نان غلات جوانه زده تهیه می شود ، فیبر و پروتئین گیاهی را که در واقع کاملاً سیر کننده هستند به شما می دهد. با یک سالاد ، سس و یک یا دو سبزی سبزیجات ، ممکن است تصمیم بگیرید که ایده یک غذای غنی از پروتئین را کاملاً کنار بگذارید.

آشپزی برای سرمایه گذاری مشترک؟ در واقع ، من تنها سبزی خوار در خانواده ام هستم … بنابراین روشی که ما در گذشته انجام داده ایم این است که همه ظروف به جز پروتئین خانواده من گیاهی هستند. اگر به طور معمول بوقلمون می پزید ، اما با مهمانان سبزیجات همراه هستید ، برای جشن های معمول از مواد گیاهی استفاده کنید تا بتوانند از غذاهای متنوع و بدون کار اضافی لذت ببرند.

آیا مهمان سبزیجات در یک شام تعطیل هستید؟ من خیلی دوست دارم وقتی به میزبان خود می گویید سبزی یا گیاهخواری می کنید ، یک ظرف بیاورید. این پرکن علاوه بر سبزیجات و سالاد ارائه شده ، گزینه ای فوق العاده و پر می شود. همچنین ، وقتی همه آن را بچشند ، متوجه خواهند شد که تعطیلات گیاهی چقدر زیبا می تواند باشد. نکته داغ: همچنین مقداری آجیل برشته بخرید تا در زمان کوکتل عرضه شود. آنها شما را سیر نگه می دارند در صورتی که همه چیز روی میز سرخ کرده باشد.

به دنبال دستور العمل های گیاهی تعطیلات بیشتر هستید؟ امتحان کنید:

طراحی پر کردن کلم پیچ گرم وگان

دستور پخت را چاپ کنید
دستور تهیه کاج

پرکننده های گیاهی با کلم پیچ و پیکان

این خوراک گیاهی خوشمزه و آسان برای تهیه ، مطمئناً مورد علاقه تعطیلات خواهد بود.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پخت45 دقیقه

کل زمان1 ساعت 15 دقیقه

دوره: غذای اصلی ، غذای جانبی

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: کلم پیچ ، اسپند ، دانه جوانه زده ، پر شده

ترجیح رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

بخش ها: 8 جیره بندی

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

  • 10 برش ها نان جوانه زده از نانوایی Silver Hills من از ملحفه مک استفاده کردم
  • 1 دانه بزرگ کلم پیچ لاسینات ساقه ها و برگ ها را جدا کنید
  • ¼ مالیات روغن زیتون اضافی تقسیم شده
  • 1 پیاز زرد بزرگ قطعه قطعه شده
  • 2 دنده دنده های کرفس قطعه قطعه شده
  • 4 میخک ها همه پیکات
  • 1 مالیات گردوی ریز ریز شده
  • 1 قاشق مریم گلی تازه خرد شده یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) برگ خشک شده مریم گلی
  • 1 قاشق آویشن تازه خرد شده یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) برگ آویشن خشک شده
  • 1 قاشق مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق چایخوری سال
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 مالیات اب
  • 1 قاشق چایخوری کنسانتره مرغ گیاهی “مرغ” من بهتر از Bouillon استفاده کردم

دستورالعمل ها

  • نان را به مکعب های تقریباً یک اینچی برش دهید و بگذارید یک شب بماند تا کمی خشک شود.

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ظرف فر 9 13 13 را کمی روغن بزنید.

  • 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن را در یک ماهیتابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز ، کرفس و ساقه کلم را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و براق شود ، گاهی اوقات هم بزنید (حدود 7-10 دقیقه).

  • برگ کلم پیچ و سیر را اضافه کنید. به طور مداوم هم بزنید تا کلم پیچ شود (حدود 2-3 دقیقه). مریم گلی ، آویشن ، مخمر تغذیه ای ، نمک ، سیر و پودر پیاز و پکن را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید تا ترکیب شود. از روی حرارت بردارید.

  • مکعب های نان را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. مخلوط آبگوشت را در آب مخلوط کرده و روی نان بریزید و روی آن را بریزید. مخلوط سبزیجات را به نان اضافه کرده و بریزید.

  • مواد پر کننده را روی یک بشقاب چرب شده قرار دهید. 30 قاشق غذاخوری روغن (30 میلی لیتر) باقی مانده را با روغن روی آن بریزید. آن را به خوبی در فویل قلع بپیچید. به مدت 30 دقیقه در فر بپزید ، فویل را بردارید و تا 15 دقیقه دیگر بدون سرپخت بپزید تا قسمت بالای آن طلایی و ترد شود.

یادداشت

این پرکن را می توان صبح تهیه و درست قبل از سرو پخت ، اما در دمای اتاق نیز بسیار خوشمزه است. بنابراین ، اگر زمان زیادی را در فر می گذرانید ، قبل از بقیه ظروف آن را بپزید و قبل از سرو بگذارید استراحت کند.
پیداش میکنم بهتر از بوئیلون بسیار خوشمزه تر از بسته بندی شده است ، اما اگر چنین چیزی ندارید ، فقط 1 فنجان آب سبزیجات را با آب + کنسانتره جایگزین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید