پنیر گل کلم و ماهی قزل آلا: عنصر جامع


پنیر ماهی قزل آلا گل کلم را بپزید

به تازگی از سفری که زندگی گواتمالا و مکزیک را تغییر داد (که شامل مجموعه ای از پروازهای سخت و سفرهای اتوبوس به خانه بود و کمی خسته ام کرد) بازگشتم ، مأموریت من این بود که چیزی فوق العاده آرامش بخش تهیه کنم که دیدید من چند روز بدون آن رفتم. دیگر آشپزی جت لگ ، همانطور که مطمئناً می دانید ، معمولاً چندان دوستانه نیست. این هفته آشپزی باید آسان باشد.

من همچنین می خواستم یک غذا درست کنم که بسیار خوب با سالاد ترکیب می شود ، در تلاش برای پر کردن بدن من از مواد مغذی خام نیز. به طور تصادفی ، این دستور غذا مستقیماً از یخچال سرد (درست آنجا ، با چنگال) بسیار خوشمزه است.

اینم پنیر گل کلم و ماهی قزل آلا. مغذی و آرامش بخش و بسیار زیبا. امیدوارم شما هم مثل من دوست داشته باشید.

دستور ویرایش شده برای افزودن کپر و نمک مارس 2020.

وعده ها: 4 وعده سخاوتمندانه.

2 سر گل کلم (کوچک) به گلچه ها بریده می شود
2 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری آرد معمولی بدون گلوتن
2 فنجان شیر (لبنیات یا بادام)
100 گرم پنیر خامه ای (نرم شده)
1.5 فنجان پنیر چدار خوشمزه
210 گرم کنسرو ماهی آزاد صورتی (در آب نمک)
2 ساقه پیاز بهاره (ریز خرد شده)
1 قاشق غذاخوری کپر
مقدار کمی نمک دریا
پودر فلفل قرمز (اختیاری)

فر را روی 180 * تنظیم کنید

گل کلم را بخارپز کنید تا نرم شود ، خوب آبکش کنید و کنار بگذارید.

سس پنیر درست کنید: کره را در یک قابلمه ذوب کرده ، آرد را اضافه کرده و هم بزنید. شیر را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند. پنیر خامه ای را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سس را مزه دار کنید.

ماهی قزل آلا را آبکش کرده و به قطعات کوچک خرد کنید.

روی یک بشقاب 9 اینچی در 13 اینچ (یا نزدیک آن) گل کلم را داخل آن بریزید ، سس پنیر را بریزید و ماهی قزل آلا را اضافه کنید. پنیر چدار و پیازچه را روی آن بپاشید.

به مدت 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود و ذوب شود. قبل از سرو چند تکه فلفل قرمز بپاشید (اختیاری). به تنهایی یا همراه برنج یا یک سالاد ساده سرو کنید. لذت ببرید!



دیدگاهتان را بنویسید