کلم ترش پروبیوتیک سنتی [Recipe] – Raina Dawn Lutz



کلم ترش سنتی فقط کلم تلخی است که سرشار از ویتامین است. این برای همه نیست ، بلکه برای کسانی است که آن را دوست دارند. من از سال 2012 که به Okanagan بازگشتم ، هنر تخمیر لاکتو را در خانه آموزش می دهم و خوشحالم که دستور خود را برای کسانی که نیازی به تجربه بصری ندارند به اشتراک می گذارم. اگر مایل هستید چیز جدیدی را امتحان کنید و احتمالاً شکست بخورید ، با پاداش خطر افزایش پروبیوتیک های خود ، این برای شما مناسب است.

یک دستور العمل ساده برای شروع سفر شگفت انگیز غذاهای تخمیر شده خود در خانه تنها با دو ماده … کلم و نمک.

همچنین می توانید با افزودن سایر رنگهای کلم (به عنوان مثال کلم قرمز و سبز ترش ترش صورتی دوست داشتنی) و سایر افزودنی های خوشمزه مانند سیر ، پیاز خرد شده یا هویج یا سبزیجات یا میوه هایی که می خواهید بریزید آزمایش کنید. دستور کراوت “Homebrew” که می توانید به آن اضافه کنید …

شما نیاز خواهید داشت:

  • 5 پوند کلم سفت و بدون عیب ، با برگهای خارج شده

  • 3 قاشق غذاخوری نمک (کنسرو شده ، ترشی ، کوشر یا نمک دریا)

  • ظروف سنگی یا کاسه بزرگ دیگر ، شیشه ای برای تخمیر ، وزن

  • حدود 1 ربع قبل (4 فنجان)

مرحله 1: ورق ، خراش یا غذا کلم را پردازش می کند تا سطح آن افزایش یابد. 3 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید (اگر از نمک دریایی کوشر استفاده می کنید ، وزن آن 1 ¾ اونس است). برای طعم بیشتر ، می توانید فلفل سیاه ، هویج یا هر ادویه یا سبزیجات دلخواه را اضافه کنید. هر سبزی را می توان با همین روش تخمیر کرد. این تکنیک باستانی ساده است.

گام 2: کلم را با دستان تمیز و جیر جیر ماساژ دهید یا با وسیله ای مانند پوره سیب زمینی یا چوب به آن ضربه بزنید. کلم را خرد کرده و بزنید (که خوب است!) تا 20 دقیقه تا زمانی که کلم حالت انعطاف پذیر پیدا کند و بسیار آبدار شود.

مرحله 3: کراوت را در یک ظرف کوچک سنگی یا شیشه بچسبانید. آن را محکم فشار دهید تا کلم را زیر آب نمک فرو ببرید. اگر کلم به اندازه کافی آب آزاد نمی کند ، به ازای هر 4 فنجان آب ، یک نمک نمک از 1½ قاشق غذاخوری نمک درست کنید و آن را روی کلم بریزید تا کاملاً غوطه ور شود. یک وزنه روی کلم بگذارید تا زیر خط آب نگه داشته شود. (نکات: کیسه زیپلوک با آب ، سنگ یا وزن استریل شده ، یا یک صفحه وزن دار)

مرحله 4: روی ظروف را با یک حوله تمیز بپوشانید تا از آلودگی آنها جلوگیری شود. حوله چوبی یا پارچه توری ثابت شده با نوار الاستیک به خوبی کار می کند. آن را روی پیشخوان یا انبار بگذارید. اگر از شیشه پالت استفاده می کنید ، می توانید درب آن را نیز روشن بگذارید. برخلاف کامبوچا در حین پردازش ، بعد از 2 هفته آن را میل کنید قلع ناراحت باش

مرحله 5: به تماشا ادامه دهید. اگر سرباره شکل گرفت ، نگران نباشید ، فقط آن را جدا کنید. به جز کهم نامیده می شود ، که به دلیل تماس با هوا فقط رشد بیش از حد دارد. ضرری ندارد. وقتی حباب متوقف می شود ، ظرف 3 تا 6 هفته تخمیر کامل می شود. برخی کراوت خود را کمی اسیدی ترجیح می دهند. در صورت بالغ شدن کراوت در ظروف یا شیشه ، احساس راحتی کنید. وقتی به نقطه اصلی می رسد ، از طعم خوب آن راضی هستید و لذت می برید. سرمایش تخمیر را کند می کند.

چگونه کار می کند؟ معجزه است!

دیدگاهتان را بنویسید