کواس چغندر و مقوی کلم: چی ، کی؟


به نظر می رسد که ساده ترین چیزها اغلب قوی ترین هستند. تونیک ها (نوشیدنی هایی که به مرور زمان به بدن یا سیستم های خاص بدن کمک می کنند) یک مثال عالی هستند. ساده و با ترکیبات متواضع مانند چغندر و کلم ، می توانند قدرت تغذیه ای باشند.

کواس چغندر و مقوی کلم در رژیم غذایی سندرم روده و روانشناسی (GAPS) استفاده می شود ، اما همه و همه از نوشیدن روزانه آن سود خواهند برد. در این مقاله دلیل آن را توضیح می دهم و چند دستور العمل به شما ارائه می دهم. امیدوارم از شما الهام گرفته شود تا آنها را برای شما و عزیزانتان بسازید. اگر هرگز تخمیر لاکتو را امتحان نکرده اید ، این مکان خوبی برای شروع است.

هم چغندر چغندر و هم کلم تقویت کننده با لاکتو تخمیر می شوند. در حقیقت، کواس به معنی “نوشیدنی تخمیر شده” است که معمولاً از روسیه است. از آنجا که هر دو با لاکتو تخمیر می شوند ، سرشار از ویتامین C زیستی هستند (بنابراین می توانید اسید اسکوربیک را که مصرف کرده اید حذف کنید) و برخی از ویتامین های گروه B. آنها همچنین سرشار از آنزیم های زنده و اسید لاکتیک آرام بخش هستند. برای روده ، که باکتری های مفید یا لاکتو باسیل فراوان دارند. کتاب من را ببینید تکنیک های پخت کامل برای رژیم GAPS برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای بیشمار تخمیر لاکتو.

در جهان غذا به خوبی شناخته شده است که چغندر فوق العاده شفابخش است. رنگ چغندر ، قرمز ، سرنخی برای عملکرد آن فراهم می کند. چغندر به عنوان پاک کننده خون یا تصفیه کننده خون شناخته می شود. این کیفیت منحصر به فرد باعث می شود کواس چغندر برای کبد بسیار مفید باشد. اگرچه می توانید کواس چغندر را در هر زمان از روز بنوشید ، اما توصیه می کنم آن را با معده خالی ، هنگام بلند شدن و / یا قبل از خواب بنوشید تا از قدرت پاک کنندگی منحصر به فرد چغندر نهایت استفاده را ببرید.

چغندر در طب عامیانه به منظور درمان موارد کم خونی ، سرطان خون و حتی سرطان استفاده می شود. چغندر به دلیل اثر ادرارآور ، می تواند به آرتروز و شرایط مفصلی کمک کند و به تنظیم فشار خون کمک می کند. من مشتریانی داشتم که سابقه سنگ کلیه داشتند و بعد از نوشیدن منظم دو تا سه اونس کواس چغندر روزانه ، آنها گزارش کردند که دیگر هیچ سنگی ندارند. چغندر همچنین سرشار از آمینو اسیدهای بتائین و گلوتامین است. بتائین به عملکرد کبد ، سم زدایی ، سلامت قلب و عروق و موارد دیگر کمک می کند. گلوتامین نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی روده دارد ، از جمله موارد دیگر. خوردن چغندر به وضوح مفید است ، بنابراین چغندر بخورید. و آنها همچنین برخی را تخمیر می کنند ، زیرا عمل تخمیر تمام خوبی های آنها را تقویت می کند در حالی که هضم آنها را آسان تر می کند.

تقویت کننده کلم هدیه خاص خود را دارد: برای تحریک هضم غذا. از قدیم شناخته شده است که به مشکلات گوارشی و ناراحتی های معده کمک می کند. مصرف کلم از هر نوع ، فقط چند کلم خام خرد شده قبل از غذا ، آب کلم خام ، کلم تخمیر شده (کلم ترش یا کیمچی) و آب کلم تخمیر شده مفید است. پیشنهاد می کنم مقداری کلم قبل از غذا مصرف کنید و نحوه بهبود هضم غذا را مشاهده کنید. این فوق العاده ارزان است و ساخت آن آسان است. فوق العاده خوب: تعداد کمی از مردم می دانند که کلم فروتن بسیار غنی از ویتامین C است. تخمیر لاکتیک کلم آن را حتی بیشتر می کند.

برای تهیه مقوی چغندر و کلم ، ابتدا باید آب پنیر تهیه کنید. در زیر من دستور تهیه سرم سریع را قرار داده ام. با این حال ، اگر ترجیح می دهید از آب پنیر به عنوان شروع کننده استفاده نکنید ، می توانید از بسته اولیه سبزیجات Cultures for Health استفاده کنید. همچنین می توانید آب پنیر یا استارت را به طور کامل کنار بگذارید ، که منجر به مقوی طعم کمی شورتر می شود.

همچنین ، به یاد داشته باشید که تونیک چغندر و کلم “مقوی” هستند ، نه نوشیدنی. کمی راه طولانی را طی خواهد کرد. دو یا سه اونس یا کمی بیشتر در روز کافی است.

یک چهارم ماست تجاری حدود 2 فنجان آب پنیر و 1 فنجان ماست “پنیر” تولید می کند. ماست خانگی حتی بیشتر آب پنیر تولید می کند ، زیرا معمولاً آب آن بیشتر است. آب پنیر و پنیر را در شیشه های شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. آب پنیر در یخچال تا شش ماه دوام می آورد. پنیر ماست یا کفیر در صورت هوابندی چند هفته دوام می آورد.

عناصر
1 لیتر ماست یا کفیر ارگانیک با کیفیت خوب (گاو ، گوسفند یا بز) بدون پرکننده (غذای گیاهی و غذای خانگی)

تجهیزات خاص:
1 غربال مش (ترجیحا مخروطی شکل)
چندین لایه ابریشمی یا حوله چای ، فیلتر قهوه ، دستمال کتانی یا یک کیسه آجیل
2 فنجان مایع یا کاسه را متناسب با صافی اندازه بگیرید

دستورالعمل ها

  1. صافی را در اندازه مایع قرار دهید. با 4 لایه گاز یا یک حوله ، فیلتر قهوه یا دستمال کتانی خط بکشید. از طرف دیگر ، اگر از یک کیسه شیر گردو استفاده می کنید ، آن را روی یک کاسه قرار دهید تا صاف شود.
  2. ماست یا کفیر را در آبکش یا کیسه شیر آجیل قرار دهید. آب پنیر به میزان مایع می افتد و ماست یا پنیر کفیر باقی مانده در آبکش یا کیسه باقی می ماند.
  3. اجازه دهید به مدت 12 تا 36 ساعت روی میز بپزد. (هرچه مدت بیشتری قطره شود ، پنیر سفت تر می شود.)

به دلیل عملکرد آن به عنوان پاک کننده خون و برای حمایت از کبد ، توصیه می کنم صبح و عصر کواس چغندر را با معده خالی بنوشید. در صورت تمایل می توانید آن را با آب رقیق کنید. 2 ربع است.

عناصر
1 چغندر ارگانیک متوسط ​​، ورقه شده (رنده نشده)
1 قاشق غذاخوری نمک دریایی بالا
5 حبه سیر ارگانیک پوست کنده (اختیاری)
1 فنجان آب پنیر (دستور قبلی)
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده (اختیاری)
آب خالص و بدون کلر (منبع یا فیلتراسیون بهتر است)

تجهیزات خاص:
شیشه دهانه عریض با درب 2 تکه (یا قفل هوا)

دستورالعمل ها

  1. مواد را در ظرف قرار دهید. فقط تا شانه کوزه را با آب پر کنید. درپوش را محکم پیچ کنید.
  2. آن را روی پیشخوان بگذارید تا در دمای اتاق (68-72 درجه فارنهایت) به مدت 2-5 روز تخمیر شود تا درب آن محکم شود و دیگر نتوانید آن را با انگشتان خود فشار دهید. آن را در یخچال بگذارید.
  3. هر بار که برای نوشیدن بیرون می روید ، کواس چغندر را با آب پر کنید. وقتی چغندرها کم رنگ شدند ، دوباره از ابتدا شروع کنید.

گزینه آب پنیر وجود ندارد: آب پنیر را حذف کرده و یک قاشق غذاخوری نمک اضافی (در کل 2 قاشق غذاخوری نمک) اضافه کنید.

تقویت کننده کلم ، مانند همه مخمرهای کلم ، به ویژه برای افزایش اسید معده مفید است ، بنابراین بهتر است قبل از غذا آن را بنوشید. با تشکر از سالی فالون و مری انیگ برای دستور العمل اصلی آنها در سنت های تغذیه ایبه این دستور برای GAPS اقتباس شده است. 2 ربع است.

عناصر
cab کلم سبز ارگانیک
1 قاشق غذاخوری نمک دریایی بالا
¼ فنجان آب پنیر
آب خالص و بدون کلر (بهترین منبع یا فیلتراسیون)

تجهیزات خاص:
شیشه دهانه عریض با درب 2 تکه (یا قفل هوا)

دستورالعمل ها

  1. کلم را با چاقوی فولادی ضد زنگ ریز خرد کنید. در یک کاسه فولاد ضد زنگ قرار دهید.
  2. چوب گوشت یا چوب چوبی را به مدت کوتاهی بچسبانید تا برگها آب را آزاد کرده و سبز روشن شوند. همچنین می توانید چند دقیقه با دستان تمیز ماساژ دهید.
  3. همه مواد را در ظرف قرار دهید. تا شانه شیشه را با آب پر کنید و بین تونیک و درب آن حدود 2 اینچ فاصله بگذارید.
  4. روی آن را خوب بپوشانید و 2-3 روز در دمای اتاق (68-72 درجه فارنهایت) بگذارید تا درب آن محکم شود و دیگر نتوانید آن را با انگشتان خود فشار دهید. آن را در یخچال بگذارید.

بدون گزینه نمک: نمک را حذف کرده و یک فنجان دیگر سرم اضافه کنید.

بدون نمک ، بدون گزینه آب پنیر: نمک و آب پنیر را با یک استارتر سبزیجات که طبق دستورالعمل استفاده می شود جایگزین کنید. برای شروع سبزیجات بدون لبنیات ، به فرهنگ برای سلامتی مراجعه کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد آب پنیر ، ماست و کفیر و طرز تهیه آنها ، به بخش لبنیات در حال رشد کتاب من مراجعه کنید. تکنیک های پخت کامل برای رژیم GAPSبه همچنین اطلاعات و تکنیک های زیادی برای تخمیر لاکتو پیدا خواهید کرد.

تصویر اصلی iStock / Deagreez. تصاویر مونیکا کورادو را ارسال کنید.

مونیکا کورادو ، MA ، CNC ، CGP ، یک سرآشپز آموزش دهنده ، مشاور تغذیه معتبر و تمرین کننده پرشور گواهینامه GAPS است که مشتاق روشن کردن ارتباط بین غذا و سلامتی است. او یک معلم ، مدرس ، مشاور و نویسنده پویاست که ابزارها ، دانش و الهام خود را برای طبخ غذاهای سنتی و مقوی به اشتراک می گذارد. مونیکا بیش از 13 سال پس از 18 سال غذا را به عنوان دارو در زمینه تهیه و تهیه غذا ، طراحی و مدیریت منو آموزش می دهد. او عضو هیئت مدیره افتخاری بنیاد Weston A. Price است و مدیر اجرایی GAPS تیم آموزشی GAPS با دکتر ناتاشا کمپبل مک براید است. مونیکا برنامه تربیت معلم خود را برای سلامتی در سال 2012 آغاز کرد و فارغ التحصیلان از سراسر ایالات متحده ، هنگ کنگ ، کانادا و مکزیک است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مونیکا ، کتابها ، گرافیک و برنامه آموزش معلم غذای سنتی ، یا تعیین وقت مشاوره یا رزرو وی برای سخنرانی در مراسم خود ، به Simply Being Well مراجعه کنید.

محصولات مونیکا کورادو

مطالب مرتبط

غذاهای تخمیر شده GAPS



دیدگاهتان را بنویسید