فواید اسپاگتی و دستور پخت آن اسپاگتی چه خواص و فوایدی برای بدن دارد؟


فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

اسپاگتی یک ماکارونی نازک، بلند و استوانه ای شکل است که سرشار از کربوهیدرات است. این یکی از اصلی ترین غذاهای ایتالیایی است و به راحتی آماده می شود. فواید اسپاگتی به دلیل داشتن ویتامین و مواد معدنی غنی در سراسر جهان محبوبیت پیدا می کند . از گندم آسیاب شده و آب (مانند ماکارونی معمولی) درست می شود و اغلب با گوشت یا سس گوجه فرنگی سرو می شود. اسپاگتی می‌تواند غذای راحتی برای شما در هر زمانی از روز باشد. در این مقاله از فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی سلامتی و زیبایی، به مشخصات تغذیه، فواید سلامتی، دستور العمل های خوشمزه، خاص و عوارض جانبی احتمالی اسپاگتی می پردازیم. در ادامه این مقاله جذاب با موضوع فواید اسپاگتی و دستور پخت آن با ما همراه باشید.

موضوعات این مقاله از سایت سلامتی و زیبایی

  • درباره اسپاگتی بدانید
  • تاریخچه اسپاگتی
  • حقایق تغذیه اسپاگتی
  • فواید بالقوه اسپاگتی برای سلامتی
  • آلرژی و تداخل اسپاگتی
  • دستور العمل ها و نکات آماده سازی اسپاگتی
  • سوالات متداول
  • سخن پایانی

کرم لاغر کننده بدن هات چیلی، باعث کاهش وزن فوری و چربیسوزی موضعی می شود.

ژل لاغری فوری، کاهش سایز و سفت کننده بدن هات چیلی

ژل چربی سوز و کرم ضد سلولیت هات چیلی درمان قطعی و فوری چربی های موضعی می باشد و

اگر شما قصد کاهش سایز فوری و موضعی داشته باشید هات چیلی بهترین گزینه می باشد.

زمانی که شما از ژل لاغری هات چیلی استفاده می کنید این ژل از طریق منافذ باز پوست به عمق چربی ها نفوذ می کند.

ژل لاغری با داشتن ترکیبات منحصر بفردی از جمله ال کارنتین، کافئین، کاتچین شروع به چربی سوزی موضعی میکند.

همچنین این کرم لاغری با داشتن ترکیبات منحصربفرد اسیدهیالورونیک، کلاژن و الاستین

پس از کاهش سایز و لاغری پوست شما شل و افتاده نخواهد شد.

ترکیبات کلاژن و الاستین موجود در کرم لاغر کننده پوست شما را سفت می کند و به اندام شما فرم می دهد.

فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

درباره اسپاگتی بدانید

بیایید حقایق جالبی را در مورد اسپاگتی که شاید تا به حال نشنیده اید بررسی کنیم.

  •  اسپاگتی نازک به نام کاپلینی شناخته می شود.
  •  اسپاگتونی نسخه ضخیم تر اسپاگتی است.
  •  معمولاً ماکارونی به دلیل استفاده از آرد تصفیه شده به رنگ سفید است.
  •  بیشتر در طول های ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر (۱۰ تا ۱۲ اینچ) موجود است.
  •  اسپاگتی تازه با وردنه کردن ورقه های ماکارونی و برش نوارها با وردنه و چاقو درست می شود. استفاده از دستگاه ماکارونی فرآیند را ساده کرده و آن را یکنواخت می کند.
  •  اسپاگتی تازه معمولاً ظرف چند ساعت پس از تولید قابل پخت است.
  •  اسپاگتی خشک با استفاده از اکسترودر اسکرودر تهیه می شود. اسپاگتی تازه ساخته شده با کنترل رطوبت مناسب خشک می شود تا از چسبیدن رشته ها جلوگیری شود و در عین حال اطمینان حاصل شود که خیلی خشک و شکننده نیست.

رکورد جهانی بزرگترین کاسه اسپاگتی (۶۲۵۱ کیلوگرم) متعلق به رستوران Buca di Beppo در Garden Grove، کالیفرنیا، در سال ۲۰۱۰ است.

تاریخچه اسپاگتی

فواید اسپاگتی و دستور پخت آن
فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

اولین اشاره ماکارونی در تاریخ مربوط به قرن پنجم با اشاره به ماکارونی خشک شده قابل حمل است که باید با جوشاندن پخته می شد. سپس در قرن دوازدهم در غرب به شکل‌های نازک دراز ساخته شد. هنگامی که کارخانه های اسپاگتی در قرن نوزدهم تأسیس شد، اسپاگتی در سراسر ایتالیا شهرت بیشتری یافت. این امر باعث تولید انبوه اسپاگتی برای مردم ایتالیا شد و سپس به رستوران‌های ایالات متحده رسید. پونه کوهی یا ریحان برای چندین دهه در تهیه اسپاگتی سنتی استفاده نشد. در حال حاضر به طور گسترده ای در انواع مختلف آماده سازی آشپزی در سراسر جهان یافت می شود.

چهارم ژانویه به عنوان روز ملی اسپاگتی در ایالات متحده جشن گرفته می شود.

حقایق تغذیه اسپاگتی

طبق گزارش USDA، ۱۰۰ گرم اسپاگتی پخته نشده توسط برند SE GROCERS، مواد مغذی زیر را در اختیار ما قرار می دهد.

انرژی ۳۳۹ کیلو کالری
پروتئین ۱۲٫۵ گرم
کل چربی (چربی) ۲٫۶۸ گرم
کربوهیدرات ۷۱٫۴ گرم
فیبر ۸٫۹
قند ۳٫۵۷
کلسیم ۳۵ میلی گرم
اهن ۴٫۸۲ میلی گرم
سدیم ۰ میلی گرم
ویتامین سی ۰ میلی گرم
اسیدهای چرب، کل اشباع شده ۰ میلی گرم
اسیدهای چرب، تام چند غیراشباع ۱٫۷۹ گرم
فسفر ۴۴۶ میلی گرم
منیزیم ۱۴۳ میلی گرم
فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

اسپاگتی منبع غذایی غنی از کربوهیدرات ها و فیبر به همراه سایر ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. برای شروع، هیچ چربی اشباع یا سدیم ندارد. همچنین دارای مقدار قابل توجهی پروتئین، کلسیم، فسفر و منیزیم است. هنگامی که با گندم کامل تهیه می شود، ارزش غذایی آن بیشتر غنی می شود. در ادامه، بیایید بررسی کنیم که چگونه این مواد مغذی به مزایای سلامتی بالقوه اسپاگتی تبدیل می شوند.

کرم حجم دهنده سینه میبلین آمریکا، درمان کننده کوچکی، شلی و افتادگی بافت سینه ها می باشد.

کرم حجم دهنده سینه میبلین

کرم حجم دهنده سینه میبلین آمریکا

ما به شما بانوان گرامی این دلگرمی را میدهیم که با استفاده از حجم دهنده سینه و باسن میبلین در کوتاهترین زمان بهترین

و قطعی ترین نتیجه را برای بزرگ کردن سینه، بزرگ کردن باسن و لیفت این دو ناحیه خواهید داشت.

همچنین از حجم دهنده سینه میبلین آمریکا، میتوانید برای درمان عدم تقارن بافت سینه نیز استفاده نمایید.

محتویات و عملکرد حجم دهنده سینه و باسن:

این کرم حجم دهنده، دارای ترکیباتی کاملا ارگانیک بوده و هیچگونه مواد شیمیایی و هورمونی در آن به کار نرفته است.

حجم دهنده سینه میبلین، با فرمولاسیونی کاملا متفاوت و خاص، دارای ترکیباتی چون

روغن سویا، ویتامین A، ویتامین E، کلاژن و الاستین جذب بافتهای آسیب دیده سینه و باسن شده و نهایتا بافتها را ترمیم میکند.

ترکیبات کلاژن و الاستین موجود در حجم دهنده سینه میبلین، باعث جوانسازی و افزایش حالت الاستیکی

و شادابی پوست سینه و باسن میشود.

یکی از ویژگی خاص و منحصر به فرد این حجم دهنده، اثر دهی فوری و یک هفته ای آن و ماندگاری اثر آن میباشد.

حجم دهنده سینه میبلین دارای مجوز از سازمان غذا و داروی ایران بوده و تأییدیه FDA آمریکا به صورت برجسته بر روی محصول درج شده است.

شرکت ساسانیان پارسیان کهن، تنها نماینده انحصاری واردات محصولات آرایشی میبلین آمریکا در ایران و امارات می باشد.

فواید بالقوه اسپاگتی برای سلامتی

پاستا و اسپاگتی مواد اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای بوده اند. در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان در دسترس است، فواید اسپاگتی برای مردم در همه جا قابل دسترسی تر است. بیایید نگاهی دقیق به چند مورد از مزایای کلیدی اسپاگتی در زیر بیاندازیم.

  •  سرشار از کربوهیدرات های تقویت کننده انرژی

اسپاگتی عمدتاً با آرد که سرشار از کربوهیدرات است، منبع اصلی انرژی است درست می‌شود. بنابراین، یک وعده غذایی اسپاگتی می تواند به شما آن جهش انرژی را بدهد. اگرچه برخی از رژیم‌های کاهش وزن مد روز تنها از استفاده از پروتئین و چربی حمایت می‌کنند، یک رژیم بدون کربوهیدرات ممکن است شما را از مواد مغذی ضروری محروم کند.

 می توانید اسپاگتی سبوس دار را انتخاب کنید تا با کربوهیدرات های تصفیه نشده مغذی تر شود و مقداری پروتئین گوشت بدون چربی یا سبزیجات بخارپز شده به آن اضافه کنید تا به یک وعده غذایی سالم تبدیل شود.

  •  سرشار از فیبر غذایی
فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

اسپاگتی گندم کامل فیبر بیشتری نسبت به سایر ماکارونی های معمولی دارد. فیبر به کنترل سطح قند خون و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. اسپاگتی می تواند گزینه ای سریع و آسان برای رفع نیاز روزانه شما به کربوهیدرات باشد. اگر از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی می کنید، می توانید اسپاگتی تهیه شده از نخود یا کدو سبز را نیز انتخاب کنید.

فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

  •  ممکن است برای قلب شما خوب باشد

مصرف غذاهای مدیترانه ای مانند اسپاگتی ممکن است به حفظ سلامت قلب و عروق شما نیز کمک کند. این در درجه اول به این دلیل است که کلسترول یا چربی اشباع ندارد و سدیم کمی دارد. افزایش کلسترول منجر به تشکیل پلاک  در داخل رگ های خونی می شود که منجر به انسداد (بیماری قلبی عروقی آترواسکلروتیک-ASCD) و سکته می شود.

مطالعه ای بر روی زنان یائسه ای که غذاهای نشاسته ای را با مصرف پاستا جایگزین کردند، کاهش احتمالی خطرات احتمالی سکته مغزی و ASCD را گزارش کرد. اگر بتوانید از مقادیر زیاد نمک، پنیر یا کره در تهیه آن خودداری کنید، اسپاگتی می تواند یک گزینه غذایی مناسب برای شما باشد تا سایر غذاهای پرکلسترول. انواع اسپاگتی گندم کامل جایگزین بهتری نسبت به ماکارونی آرد معمولی خواهد بود. 

  •  پروتئین و ریزمغذی ها را فراهم می کند

یک وعده اسپاگتی می تواند ۸ گرم پروتئین به شما بدهد و این حدود ۱۶ درصد از رژیم غذایی منظم (RDA) برای بزرگسالان است . 

علاوه بر این، حدود ۱۰٪ RDA آهن، ۵٪ RDA ویتامین B-6 و ۶٪ RDA منیزیم را برای شما فراهم می کند. 

پروتئین ها و ریزمغذی ها نقش حیاتی در ساخت عضلات، حفظ سلامت استخوان ها، تنظیم فشار خون و پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی دارند.

آلرژی و تداخل اسپاگتی

اسپاگتی با آرد به عنوان ماده اصلی آن برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب نیست. این وضعیت به نام عدم تحمل گلوتن نیز شناخته می شود. گلوتن نوعی پروتئین است که در گندم، چاودار و جو یافت می شود. در حالی که اکثر مردم آن را به خوبی تحمل می کنند، ممکن است برای کسانی که به آن حساسیت دارند مشکلاتی ایجاد کند.

همچنین، افراد مبتلا به بیماری سلیاک باید  از مصرف ماکارونی معمولی خودداری کنند، زیرا گلوتن می تواند پاسخ ایمنی آنها را تحریک کند و به سلول های روده کوچک آسیب برساند. در چنین مواردی، می توانید انواع اسپاگتی بدون گلوتن را انتخاب کنید.

کرم برنزه کننده بدن فلورسان، با ترکیباتی خاص، برنزه ای جذاب و یکدست را بر روی بدن ایجاد می کند.

برنزه کننده فلورسان

کرم برنزه کننده فوری بدن و صورت فلورسان با ماندگاری ۴ ماه

لوسیون برنزه کننده سولاریوم و آفتاب فلورسان مخصوص مقاومت در برابر تابش شدید می باشد،

مخصوصاٌ برای پوست حساس و جوان صورت و بدن، اسپری برنزه کننده فلورسان با ترکیبی که دارد

تأثیر برنزه ی طلایی تیره عمیق و زیبایی روی پوست بعد از برنزه کردن می گذارد و رنگ برنزه ی طبیعی طلایی را ایجاد می نماید.

عناصر طبیعی آنتی اکسیدان این برنزه کننده، پوست را از اثرات مضر اشعه های فرابنفش حفظ کرده و

از ایجاد پیگمانتاسیون (پیسی) جلوگیری می نماید.

به علت داشتن فیکساتورها در این کرم برنزه کننده ، این محصول به هیچ عنوان به لباس رنگ نمی دهنده و

ماندگاری آن تا ۴ ماه ثابت است.

اسپاگتی تاریخچه باشکوهی دارد و تقریباً همه آن را دوست دارند. اگر تازه کار هستید یا می خواهید روش پخت اسپاگتی خود را ارتقا دهید، در اینجا چند نکته و دستور العمل وجود دارد که مفید خواهد بود.

دستور العمل ها و نکات آماده سازی اسپاگتی

اسپاگتی یک غذای همه کاره است که می توان آن را با انواع سس ها و تاپینگ ها میل کرد. می‌توانید با ریختن آن در سیر و روغن زیتون یک غذای ساده کم‌چرب درست کنید یا با افزودن سبزیجات تازه باغبانی، سس گوجه‌فرنگی و پنیر، آن را به یک غذای مفصل‌تر تبدیل کنید. می توانید میگو، مرغ یا هر گوشت بدون چربی را به آن اضافه کنید تا پروتئین بیشتری نیز به شما بدهد. انتخاب اسپاگتی غلات کامل همراه با گوشت و سبزیجات اضافه شده، آن را به یک وعده غذایی سیرکننده غنی از مواد مغذی تبدیل می کند.

فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

 در اینجا چند نکته آماده سازی برای جالب تر کردن غذای اسپاگتی شما آورده شده است:

  •  دستورالعمل های اسپاگتی را برای پخت دنبال کنید. معمولاً باید اسپاگتی را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید تا «ال دنته» یعنی کاملاً بپزد.
  •  می توانید سس خود را با طعم موادی که دوست دارید درست کنید. از طرف دیگر، می توانید به دنبال مارک هایی باشید که سس های ماکارونی کم سدیم درست می کنند.
  •  می توانید قارچ، گوشت بدون چربی یا سبزیجات اضافی اضافه کنید تا طعم و حجم غذا را بدون افزودن کالری به غذای خود اضافه کنید. همچنین می‌توانید یک اسپاگتی ساده با روغن زیتون و سیر درست کنید – «Spaghetti Aglio e Olio» با پاشیدن تکه‌های جلبک دریایی برای اینکه آن را حتی مغذی‌تر کنید.
  •  اگر برای اولین بار است که اسپاگتی سبوس دار را امتحان می کنید، ممکن است به نظر برسد که طعم آن کمی قوی تر از ماکارونی معمولی است. ممکن است آن را دوست نداشته باشید و ممکن است به مدتی زمان نیاز داشته باشید تا طعم این نسخه سالم‌تر را ایجاد کنید.

در زیر ما چند دستور العمل محبوب اسپاگتی را به اشتراک می گذاریم تا هر زمان که بخواهید درست کنید و از آن لذت ببرید!

۱٫ اسپاگتی Aglio e Olio

مواد لازم:

  •  اسپاگتی (پخته نشده) – ۱ بسته
  •  سیر (برش نازک) – ۶ حبه
  •  روغن زیتون – ½ فنجان
  •  تکه های فلفل قرمز – ¼ قاشق چایخوری
  •  نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده – به مزه
  •  جعفری (تازه خرد شده) – ¼ فنجان
  •  پنیر (ریز رنده شده) – ۱ فنجان

دستورالعمل ها

  1.  آب را در یک آبکش بزرگ بریزید و نمک اضافه کنید و آن را بجوشانید.
  2.  اسپاگتی را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود ۱۲ دقیقه بپزید.
  3.  اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و به ظرف ماکارونی منتقل کنید.
  4.  سیر و روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا سیر برشته شود.
  5.  وقتی روغن زیتون شروع به حباب زدن کرد، حرارت را کم کنید.
  6.  حدود ۵ دقیقه دیگر بپزید تا سیر طلایی شود.
  7.  از روی حرارت بردارید.
  8.  مقداری نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه بپاشید و داخل پاستا هم بزنید.
  9.  مخلوط روغن زیتون و سیر را روی اسپاگتی بریزید.
  10.  مقداری جعفری و نیمی از پنیر بپاشید.
  11.  خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
  12.  روی پاستا را با پنیر رنده شده باقی مانده سرو کنید.

۲٫ اسپاگتی کاربونارا

فواید اسپاگتی و دستور پخت آن

مواد لازم:

  •  اسپاگتی
  •  تخم مرغ (بزرگ) -۲
  •  پنیر پارمزان (تازه رنده شده) – ½ فنجان
  •  بیکن خرد شده – ۴ برش
  •  سیر (ریخته شده) – ۴ حبه
  •  فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) – به سلیقه
  •  نمک – به سلیقه
  •  برگ جعفری (تازه خرد شده) – ۲ قاشق غذاخوری

دستورالعمل تهیه اسپاگتی

  1.  ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته در یک آبکش بزرگ با آب نمک در حال جوش بپزید.
  2.  آب آن را خوب آبکش کنید و حدود ½ فنجان آب پاستا را ذخیره کنید.
  3.  تخم مرغ ها و پارمزان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  4.  یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  5.  برش های بیکن را اضافه کنید و حدود ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای و ترد شوند. چربی اضافی را ذخیره کنید.
  6.  سیر را هم بزنید و یک دقیقه تفت دهید تا معطر شود، حدود ۱ دقیقه. حرارت را کم کنید.
  7.  مخلوط تخم مرغ و ماکارونی را با هم مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  8.  به سلیقه خود با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  9.  آب ماکارونی رزرو شده را هر بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  10.  با جعفری تزئین کنید و در ظرف ماکارونی سرو کنید.

اسپاگتی یک نوع پاستا محبوب است که از گندم دوروم تهیه می شود. سرشار از کربوهیدرات است و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است. فواید فراوان اسپاگتی را می توان به مشخصات غذایی غنی آن نسبت داد. مصرف این نوع پاستا ممکن است هضم را بهبود بخشد، سلامت استخوان ها را حفظ کند و خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی را کاهش دهد. علاوه بر این، می توانید بسیاری از دستور العمل ها را با اسپاگتی به راحتی در خانه تهیه کنید. اما برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب نیست. از این رو، آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و در حد اعتدال مصرف کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.

پاسخ به سوالات متداول

آیا خوردن هر روز اسپاگتی خوب است؟

اگر از آرد غلات کامل تهیه شده باشد و آرد تصفیه نشده باشد، مصرف اسپاگتی می تواند به سلامتی شما کمک کند. با این حال، اعتدال توصیه می شود.

آیا اسپاگتی باعث افزایش وزن می شود؟

کنترل اندازه سهم و کاهش انواع با مواد فرآوری شده می تواند به مدیریت وزن کمک کند. اما مصرف بیش از حد اسپاگتی، به ویژه انواع تصفیه شده، می تواند باعث افزایش وزن شود.

سخن پایانی
  • اسپاگتی سرشار از فیبر، پروتئین و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، فسفر و منیزیم است.
  • مهمتر از آن، هیچ گونه کلسترول و چربی اشباع ندارد.
  • اسپاگتی گندم کامل از نظر مواد مغذی غنی تر است و حاوی کربوهیدرات های تصفیه نشده است.
  • با این حال، کسانی که به گلوتن حساسیت دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند.

منبع



Source link