سالاد پاستا میگو Orzo به سبک یونانی – RD Prevention


پس از دویدن دیوانه وار در روز یکشنبه ، کشاندن بچه ها از حالت شارژ به حالت شارژ ، آنها بلافاصله به خانه بازگشتند تا بدون اجازه لیمو را به کیسه های لوازم جانبی باز کنند. من و مارک حالمان بد شد. زمان صرف شده در اتاق خواب و بحث های زیادی در مورد چرا این انتخاب بد بود؟

از آن زمان ، آنها بهترین رفتار را داشتند ، اما نتیجه آنها عصر امروز حاصل می شود: کنار گذاشتن اولین رویداد مدرسه: یک بستنی اجتماعی.

دیشب جهت گیری جوانی پایپر بود و من بسیار هیجان زده بودم! ما شی را ترک کردیم (با نظارت) بنابراین مطمئناً به Piper اجازه دادیم لحظه هیجان خود را برای اولین بار وارد مدرسه کند و در آن گشت و گذار کند. به این ترتیب ، خواهر بزرگتر می تواند کمی خوشحال باشد و ما می دانستیم که پایپر چقدر هیجان زده بود که امسال وارد مدرسه ابتدایی شد.

شب موفقیت آمیز بود و معلم او بسیار شیرین به نظر می رسد! کل جهت بیش از دو ساعت بود و در مدرسه ای که تهویه مطبوع داشت ، ماسک ها روی بدن گذاشته می شد و بدن بزرگسالان (در بسیاری از خانواده ها x2) در مهد کودک با پایان مدرسه کمی ناخوشایند بود. ساعت دوم. ما آماده بودیم تا عصر را ادامه دهیم … و شام.

امشب دومین شبی است که شی در مدرسه با معلم خود ملاقات می کند و ما نیز بسیار هیجان زده هستیم. برای ما ، همه چیز جدید است ، زیرا سال گذشته به دلیل همه گیری به ما اجازه رفتن به مدرسه داده نشد. دختر شما حتی برای چند مهمانی کلاسی و یک تور داوطلبانه داوطلب شد. هیجان زده 😊 اما امشب بستنی اجتماعی را با دوستان قدیمی و جدید می گذاریم تا تقویت شود که باز کردن محتویات کیف خوب بدون اجازه گزینه مناسبی نبود. منتظر اشکم هستم بله

با این حال ، به ما این امکان را می دهد که شب کم آشوبی را سپری کنیم. زمان کافی برای تهیه شام ​​وجود ندارد ، اما زمان کافی برای گرفتن غذای باقی مانده و نشستن کنار هم وجود دارد. در آخرین هفته دیوانه واری که داشتیم ، من این سالاد جو را تهیه کردم و بارها و بارها آن را خوردم تا اینکه تمام شد: ناهارها و شام ها به طور یکسان. خوشبختانه این طعم های جسورانه مرکبات و شوید با تمام یونانی ها کوچه من است.

برای ما امشب آرزوی موفقیت کنیم که صحنه ای را خیلی بزرگ نکنیم

عناصر

میگو:

  • 24 اونس میگوی خام ، پوست کنده و پوست نشده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 لیمو ، رنده شده و آبدار

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مزه

  • 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز خرد شده

سالاد پاستا:

  • 2 پیمانه ماکارونی جو خام

  • 2 لیمو ، رنده شده و خیس شده

  • ½ فنجان روغن زیتون

  • 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مزه

  • 1/2 فنجان شوید تازه خرد شده

  • 1 خیار انگلیسی ، نیم ماه خرد شده

  • 2 فنجان گوجه فرنگی گیلاس ، از وسط نصف کنید

  • onion پیاز قرمز ، خرد شده

  • ساخته شده از بلوک 8 اونس ، به مکعب های 1/2 اینچی برش داده شده است

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه متوسط ​​، روغن زیتون ، آب لیمو ، پوست ، نمک ، فلفل و پاپریکای خرد شده را بزنید. میگو را اضافه کرده و در لایه بریزید. گذشته از.
  2. یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. جو را هم بزنید و حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​کاهش دهید. مطابق دستورالعمل بسته تا زمان دندانه بپزید. آبکش کنید ، آبکشی کنید و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  3. در همین حال ، یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی داغ شد ، میگوها را اضافه کنید و بپزید تا صورتی و پخته شود ، حدود 5 دقیقه. از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
  4. در یک کاسه یا شیشه کوچک با درب محکم ، آب لیمو ، پوست ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و شوید را ترکیب کنید. خوب بزنید یا تکان دهید تا ترکیب شود. جو را بریزید و خوب هم بزنید.
  5. در جو ، خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز ، فتا و میگو را اضافه کنید. بریزید و سرو کنید.

یادداشت

بقایا بهتر است فقط 1-2 روز حفظ شوند

دستور العمل کمی اقتباس شده برای زیتون و انبه

اطلاعات تغذیه ای:

بازده: 10
حجم سرو: 1 1/2 فنجان

مبلغ در هر پست:
کالری: 358چربی کل: 19.0 گرمکلسترول: 96 میلی گرمسدیم: 662 میلی گرمکربوهیدرات ها: 29.8 گرمفیبر: 2.4 گرمقند: 3.2 گرمپروتئین: 17.0 گرم

آیا طعم ها و مفاهیم یونانی را دوست دارید؟ برخی دیگر از اطلاعات دستور غذا را بررسی کنید.

خوب باشی

دیدگاهتان را بنویسید