توت فرنگی تازه ، ریواس و نارگیل: عنصر جامع


توت فرنگی تازه ، ریواس و نارگیل

از نظر نارضایتی ، من نظر متواضعانه ای دارم ، زمستان کاملاً می طلبد که ما برای دسر و برای صبحانه خرد شویم. نه تنها قند کمی دارد و فوق العاده مغذی است ، بلکه ما را از درون گرم می کند. در ماه های سردتر ، همیشه ایده خوبی است که به سمت گرم شدن ، دراز کشیدن روی زمین ، خوردن غذاهای پخته کند (به مقدار زیادی سبزیجات ریشه ای ، سوپ ، فرنی و غیره فکر کنید) برای حفظ هضم غذا در حالی که بدن ما کار می کند. ما را گرم نگه دارید

به منظور گرم کردن صبحانه ، در اینجا قابلمه های توت فرنگی ، ریواس و نارگیل Crumble من وجود دارد. آنها فاقد گلوتن و لبنیات هستند و حاوی خواص نارگیل ، بادام و ترکیب خوشمزه ریواس و توت فرنگی هستند. در صورت عدم وجود توت فرنگی ، می توانید زغال اخته را جایگزین کنید.

6 سرو کنید

عناصر

1 دانه ریواس (به قطعات 4 سانتی متر برش داده شود)
900 گرم توت فرنگی تازه یا یخ زده (در صورت استفاده یخ زده ابتدا آنها را یخ بزنید)
2 پوند آرد تخت GF
¼ فنجان آب

سقوط – فروپاشی:

1 فنجان نارگیل (خشک یا خرد شده)
40 گرم بادام
2 قاشق غذاخوری آرد تخت GF
نمک دریا بپاشید
¼ فنجان روغن نارگیل (دمای اتاق)
2 قاشق غذاخوری عسل

روش:

فر را روی 180 *گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ ، ریواس ، توت فرنگی ، آرد و آب را مخلوط کنید. مخلوط میوه را به 6 قابلمه سرامیکی تقسیم کرده و روی سینی فر بگذارید. البته در صورت عدم وجود قابلمه های جداگانه ، می توانید از یک ظرف متوسط ​​استفاده کنید.

برای رویه ، با مخلوط کن ، نارگیل ، آرد ، بادام ، نمک ، روغن نارگیل و عسل را فشار دهید تا خرده ای شکل شود. در صورت عدم وجود مخلوط کن ، با خیال راحت کل بادام را در آرد بادام خیس کرده و مواد را روی انگشتان خود بمالید (توصیه می کنم نارگیل خشک آن گزینه باشد).

روی گلدان ها را با مخلوط فنر به طور مساوی بپوشانید.

روی قابلمه ها را با فویل بپوشانید و به مدت 35 دقیقه بپزید.

فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا پلک ها طلایی شوند.

سرد یا گرم را با بستنی یا یک تکه نارگیل یا ماست یونانی میل کنید. و ، البته ، کرم وجود دارد.

وقتی این کار را کردید ، لطفاً نظر خود را به من اطلاع دهید ، دوست دارم نظرات شما ارسال شود. اگر به دنبال الهام بیشتر از نوع زمستانی هستید ، به یازده خوشمزه ترین دسر زمستانی نگاه نکنید.



دیدگاهتان را بنویسید